Zakład Karny w Iławie ogłasza przetarg
- Adres: 14-200 Iława, ul. 1 Maja 14
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6494515 , fax. 089 6492730
- Data zamieszczenia: 2011-10-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Iławie
ul. 1 Maja 14 14
14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6494515, fax. 089 6492730
REGON: 00032014700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin drobiowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin drobiowych do Magazynu Żywnościowego Zakładu Karnego w Iławie. CZĘŚC I - wędliny drobiowe 1. szynka drobiowa mielona -2 500kg 2. mielonka drobiowa -3 000kg 3. pieczeń drobiowa - 3 200kg 4. salceson drobiowy -1 500kg 5. pasztet drobiowy zapiekany - 3 200kg 6. serdelki drobiowe - 2 100kg 7. kiełbasa drobiowa biała parzona - 300kg 8. kiełbasa drobiowa kanapkowa - 200kg 9. kiełbasa drobiowa zwyczajna - 3 000kg 10. kiełbasa drobiowa szynkowa - 200kg 11. kiełbasa drobiowa wiśniowa - 500kg 12. polędwica drobiowa - 500kg 13. polędwica drobiowa parzona - 500kg 14. szynka drobiowa wysokowydajna - 200kg 15. polędwiczka z piersi indyka - 200kg 16. szynka z piersi indyka - 200kg CZĘŚĆ II - mięso z indyka 1. Udziec z indyka - 500kg 2. Filet z indyka - 200kg 3. Serca z indyka - 800kg CZĘŚĆ III 1. Udziec z kurczaka - 8 000kg 2. Skrzydełka z kurczaka - 900kg 3. Filet z kurczaka - 300kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA WĘDLIN DROBIOWYCH NA RZECZ 24 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W GIŻYCKU
Dodano: 2015-10-12 - Przetarg nieograniczony na dostawy wyrobów mięsnych do AS w Bartoszycach
Dodano: 2015-04-28 - DOSTAWA WĘDLIN DROBIOWYCH DO JEDNOSTEK WOJSKOWYCH I PRZEDSZKOLA
Dodano: 2014-12-09 - Wędliny i mięso drobiowe
Dodano: 2013-05-21