Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin do Restauracji Olimpijski w Ciechanowie przy ul. 17 Stycznia 60 A.

Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Ciechanowie ogłasza przetarg

  • Adres: 06-400 Ciechanów, ul. 17 Stycznia 60 B
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 023 672 55 01 , fax. 023 673 24 84
  • Data zamieszczenia: 2014-01-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Ciechanowie
    ul. 17 Stycznia 60 B 60 B
    06-400 Ciechanów, woj. mazowieckie
    tel. 023 672 55 01, fax. 023 673 24 84
    REGON: 00065657400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mosirciech.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin do Restauracji Olimpijski w Ciechanowie przy ul. 17 Stycznia 60 A.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do Restauracji Olimpijski w Ciechanowie, ul. 17 Stycznia 60 A. Produkty mięsno - wędliniarskie winny spełniać niżej wymienione parametry: jakość i opakowanie zgodne z wymaganymi normami, świeżość, odpowiedni dla danego produktu termin ważności, odpowiednie cechy organoleptyczne. Towar powinien być wysokiej jakości - 1 gatunku, świeży, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia ( wędlin nie krótszym niż 2 tygodnie) i bez uszkodzeń fizycznych. Dostawy towaru realizowane będą środkiem transportu Wykonawcy. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie również dokonanie rozładunku i dostarczenie towaru do magazynu Restauracji Olimpijski. Koszt transportu i rozładunku towarów ponosi Wykonawca. Transport towaru odbywać się będzie samochodem typu chłodnia przystosowanym do przewozu mięsa, wędlin. Zamawiany towar będzie przekazywany w zwrotnych pojemnikach lub innych opakowaniach dopuszczonych do obrotu towarami mięsno-wędliniarskimi. Dostawa do Zamawiającego musi odbywać się zgodnie z wymogami Państwowe Inspekcji Sanitarnej. Artykuły spożywcze oraz ich transport muszą spełniać wytyczne zawarte w systemie jakości HACCP. Ilości wskazane w Formularzu cenowym (załącznik 2 do siwz) są ilościami orientacyjnymi/ maksymalnymi. Zamawiający zastrzega sobie możliwość realizacji dostaw w ilości mniejszej niż określone w SIWZ, w zależności od potrzeb Zamawiającego. Zrealizowanie dostaw w ilości mniejszej niż maksymalne, nie może być postawą żadnych roszczeń ze strony Wykonawcy. Dostawy mięsa, wędlin, będą dostarczane sukcesywnie, partiami, stosownie do potrzeb Zamawiającego, każdorazowo na odrębne zamówienie Zamawiającego, na dzień przed datą dostawy, określając ilość i rodzaj zamawianych towarów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mosirciech.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach