Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Bramkach

Dom Pomocy Społecznej w Bramkach ogłasza przetarg

  • Adres: 05-870 Błonie, ul. Północna 18
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 7256127 , fax. 0-22 7256066
  • Data zamieszczenia: 2010-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
    ul. Północna 18 18
    05-870 Błonie, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 7256127, fax. 0-22 7256066
    REGON: 00029581100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Bramkach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuję dostawę mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Bramkach w następującym asortymencie : 1. Baleron odtłuszczony 200 kg CPV15131130-5 2. Baleron wędzony 100 kg CPV15131130-5 3. Boczek pieczony 20 kg CPV15131130-5 4. Boczek prasowany 80 kg CPV15131130-5 5. Boczek surowy b/k 60 kg CPV15113000-3 6. Boczek wędzony 30 kg CPV15131130-5 7. Golonka wieprzowa 40 kg CPV15113000-3 8. Kaszanka 150 kg CPV15131134-3 9. Kiełbasa biała 40 kg CPV15131130-5 10. Kiełbasa cytrynowa 150 kg CPV15131130-5 11. Kiełbasa dębicka 150 kg CPV15131130-5 12. Kiełbasa krakowska 100 kg CPV15131130-5 13. Kiełbasa parówkowa 160 kg CPV15131130-5 14. Kiełbasa podwawelska 160 kg CPV15131130-5 15. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 150 kg CPV15131130-5 16. Kiełbasa zwyczajna 220 kg CPV15131130-5 17. Kiełbasa żywiecka 100 kg CPV15131130-5 18. Kurczaki całe 360 kg CPV15112130-6 19. Korpusy z kurczaka 150 kg CPV15112130-6 20. Kości wędzone 100 kg CPV15100000-9 21. Łopatka z kością 600 kg CPV15113000-3 22. Łopatka pieczona 80 kg CPV15113000-3 23. Mielonka wieprzowa 100 kg CPV15131130-5 24. Mięso mielone 600 kg CPV15113000-3 25. Mięso wołowe bez kości 350 kg CPV15111000-9 26. Mięso wołowe z kością ( antrykot) 250 kg CPV15111000-9 27. Mortadela 100 kg CPV15131130-5 28. Mortadela z warzywami 100 kg CPV15131130-5 29. Polędwica z warzywami 100 kg CPV15131130-5 30. Nogi wieprzowe 120 kg CPV15113000-3 31. Ogonówka 160 kg CPV15131130-5 32. Pałka z kurczaka 170 kg CPV15112000-6 33. Parówki cienkie 160 kg CPV15131130-5 34. Parówki drobiowe 220 kg CPV15131130-5 35. Pasztetowa kremowa 150 kg CPV15114000-0 36. Pasztetowa drobiowa 150 kg CPV15114000-0 37. Wątrobianka 150 kg CPV15131300-8 38. Piersi z indyka ( filet) 30 kg CPV15112120-3 39. Piersi z kurczaka ( filet) 220 kg CPV15112000-6 40. Pieczeń wieprzowa 100 kg CPV15131130-5 41. Pasztet pieczony 150 kg CPV15131310-1 42. Polędwica sopocka 20 kg CPV15131130-5 43. Salceson włoski 80 kg CPV15131134-3 44. Salceson ozorkowy 80 kg CPV15131134-3 45. Schab środkowy z kością 350 kg CPV15113000-3 46. Schab karkowy z kością 120 kg CPV15113000-3 47. Schab pieczony 20 kg CPV15113000-3 48. Słonina 60 kg CPV15412100-0 49. Smalec 60 kg CPV15412100-0 50. Szynka drobiowa 150 kg CPV15131135-0 51. Szynka gotowana 160 kg CPV15131130-5 52. Szynka wędzona 160 kg CPV15131210-0 53. Baton drobiowy z kurczaka (rolada drobiowa) 200 kg CPV15131135-0 54. Polędwica drobiowa 100 kg CPV15131135-0 55. Szynka wieprzowa z kością 80 kg CPV15113000-3 56. Udziec z kurczaka 170 kg CPV15112000-6 57. Wątroba wieprzowa 170 kg CPV15114000-0 58. Żebra w paski 80 kg CPV15113000-3
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsbramki.org
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach