Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 70-952 Szczecin, ul. Kaszubska 28
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 4809100, 4809151, 52 , fax. 091 4809260
  • Data zamieszczenia: 2012-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kaszubska 28 28
    70-952 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 4809100, 4809151, 52, fax. 091 4809260
    REGON: 00062648400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Pakiet I: Mięso, wędliny drobiowe: -mięso mielone drobiowe (świeże, nieprzyprawione, bez dodatku konserwantów, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte)- 1000kg, CPV 15112220-4, PN-A-82011; -korpusy drobiowe (świeże) - 600kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -kurczak udko małe, ze skórą (część uda bez pałki, świeży) - 600kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -kurczak piersi bez skóry (świeży) - 250kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -mięso gulaszowe drobiowe (świeże) - 900kg, CPV 15112200-8, PN-A-86524; -indyk piersi bez skóry (świeży) - 200kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -kurczak cały (świeży) - 700kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -wątróbki drobiowe (świeże) - 300kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523; -kiełbasa mazurska z indyka (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw) - 700kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -serdelki drobiowe (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 2100kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -parówki z kurczaka (homogenizowane, osłonka z jelita cienkiego, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 1900kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -pieczeń drobiowa (wyrób w postaci bloku, zapieczony, średnio tłusty) - 2400kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa szynkowa z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 350kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa mortadela drobiowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 1800kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -mielonka drobiowa (drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 3000kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -polędwica z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 200kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -pasztet z indyka (wyrób w osłonce sztucznej lub jelitowej, średnio tłusta, w kształcie batoników po 200g) - 600kg, CPV 15131310-1, PN-A-86526; -kiełbasa lisiecka drobiowa (groborozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 250kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa dobra drobiowa (gruborozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) - 200kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -delicja z warzywami (wyrób drobiowy w osłonce sztucznej, na przekroju mozaika warzyw w mięsnym farszu) - 600kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa rodzinna drobiowa (średniorozdrobniona, wyrób - baton- parzony, w osłonce sztucznej - 300kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -przysmak koperkowy (średniorozdrobniony wyrób parzonyz dodatkiem kopru, osłonka sztuczna) - 600kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526. Pakiet II: Mięso, wędliny wieprzowe: -mięso mielone wieprzowo - wołowe (świeże, nieprzyprawione, bez dodatku konserwantów, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte) - 1800kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011; -karkówka wieprzowa (bez kości, świeża) - 100kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002; -mięso gulaszowe wieprzowe (świeże) - 1200kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011; -mięso wieprzowe schab (bez kości, świeże) - 400kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002; -kości spożywcze (wieprzowe świeże) - 1400kg, CPV 15100000-9, PN-76/A-85712; -żeberka wieprzowe (paski, świeże) - 700kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002; -kości wędzone spożywcze (wieprzowe)- 800kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007; -mięso wieprzowe łopatka (bez kości, świeże) - 300kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011; -smalec - 900kg, CPV 15412100-0, PN-90/A-85802; -słonina wieprzowa (świeża) - 400kg, CPV 15412100-0, PN-86/A-82004; -wątroba wieprzowa (świeża) - 400kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; -kaszanka (z kaszy gryczanej lub jęczmiennej, w sztucznej osłonce lub naturalnym jelicie wieprzowym, świeża) - 600kg, CPV 15131134-3, PN-86/A-82004; -ozory wieprzowe (świeże) - 250kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; -serca wieprzowe (świeże) - 350kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; -salceson włoski (biały, wyrób podrobowy, z widocznymi kawałkami mięsa) - 700kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; -kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa i przypraw) - 6200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa parówkowa (homogenizowana, wieprzowa, osłonka z jelita cienkiego, średnio tłusta) - 1000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa mortadela z dodatkami typu papryka, pieczarki (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 1200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -metka cebulowa (wyrób w osłonce sztucznej, w kształcie batoników po 200g) - 400kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -parówki cielęce (homogenizowane, wędzone, w osłonce naturalnej, bez widocznych oznak tłuszczu) - 250kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -mielonka tyrolska (drobno rozdrobniona, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa) - 2000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa wiejska (średnio rozdrobniona, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw) - 1600kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa biała parzona (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej) - 800kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa tatrzańska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 1100kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa podwawelska (średnio rozdrobniona, podsuszana, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw) - 300kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa zielonogórska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 2900kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -parówki śląskie (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 1600kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa toruńska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 1800kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa serdelowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 700kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa serwolatka (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 1200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; -kiełbasa wolińska (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 800kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151122204
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 13 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach