Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskowego Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414. Nr postępowania 07/2010/PN

Kasyno Wojskowe Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414 ogłasza przetarg

  • Adres: 00-909 Warszawa, ul. Żwirki i Wigury 9/13
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 6 847 259, 6 847 452 , fax. 0-22 846 81 89
  • Data zamieszczenia: 2010-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Kasyno Wojskowe Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414
    ul. Żwirki i Wigury 9/13 9/13
    00-909 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 6 847 259, 6 847 452, fax. 0-22 846 81 89
    REGON: 01027255800023
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskowego Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414. Nr postępowania 07/2010/PN
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów wieprzowo - wołowych (część I zamówienia) 1. SCHAB ŚRODKOWY WIEPRZOWY b/k 700 kg 2 SZYNKA WIEPRZOWA b/k 80 kg 3. ŁOPATKAWIEPRZOWA b/k 300 kg 4. KARKÓWKA WIEPRZOWA b/k 400 kg 5. POLĘDWICZKI WIEPRZOWE 120 kg 6. GOLONKA PRZEDNIA WIEPRZOWA Z KOŚCIĄ 200 kg 7. WĄTROBA WIEPRZOWA 100 kg 8. NOGI WIEPRZOWE 60 kg 9. OZORY WIEPRZOWE 50 kg 10. PŁUCA WIEPRZOWE 50 kg 11. SERCA WIEPRZOWE 40 kg 12. BOCZEK WIEPRZOWY b/żeber 200 kg 13. ŻEBERKA WIEPRZOWE PASKI 150 kg 14. PODGARDLE WIEPRZOWE ZE SKÓRĄ 60 kg 15. SŁONINA ŚWIEŻA b/skóry 80 kg 16. SMALEC b/dodatków 130 kg 17. UDZIEC WOŁOWY b/k 500 kg 18. POLĘDWICA WOŁOWA (MIĘSO) 10 kg 19. ANTRYKOT WOŁOWY z kością 200 kg 20. SZPONDER WOŁOWY z kością 300 kg 21. FLAKI WOŁOWE (PÓŁFABRYKAT) 150 kg 22. BOCZEK WĘDZONY b/żeber 290 kg 23. PRĘGA WOŁOWA BEZ KOŚCI 40 kg 24. KOŚCI KARKOWE SUROWE 100 kg 25. SZYNKA WĘDZONA GOTOWANA 250 kg 26. BALERON GOTOWANY 70 kg 27. POLĘDWICA SOPOCKA 70 kg 28. SZYNKA KONSERWOWA 50 kg 29. KIEŁBASA ŻYWIECKA 40 kg 30. KIEŁBASA SUCHA ŻYWIECKA 50 kg 31. KIEŁBASA SUCHA KRAKOWSKA 40 kg 32. KIEŁBASA KRAKOWSKA 50 kg 33. KIEŁBASA STAROPOLSKA (CIENKA) 60 kg 34. KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA 40 kg 35. KIEŁBASA ZWYCZAJNA 50 kg 36. KIEŁBASA WIEJSKA 100 kg 37. KIEŁBASA PODWAWELSKA 300 kg 38. KIEŁBASA BIAŁA SUROWA 60 kg 39. PARÓWKI WIEPRZOWE 100 kg 40. KABANOSY WIEPRZOWE 60 kg 41. KASZANKA GRYCZANA (CIENKA) 80 kg 42. KASZANKA Z PODROBAMI (CIENKA) 60 kg 43. PASZTETOWA WIEPRZOWA 30 kg 44. SALCESON WŁOSKI 40 kg 45. SALCESON WIEJSKI 50 kg 46. BEKON WĘDZONY 20 kg 47. KIEŁBASA BIAŁA PARZONA 60 kg 48. KIEŁBASA GRILOWA 30 kg 49. KIEŁBASA MORTADELA 20 kg 50. KIEŁBASA MYŚLIWSKA SUCHA 20 kg 51. KIEŁBASA PARÓWKOWA 40 kg 52. PASZTET MIĘSNY WIEPRZOWY 20 kg 53. SALAMI DĘBICKIE 40 kg 54. KIEŁBASA WIEJSKA PODSUSZANA 40 kg 55. OGONÓWKA WĘDZONA 30 kg 56. MIELONKA TYROLSKA 20 kg 57. SZYNKA WĘDZONA CHŁOPSKA 40 kg 58. POLEDWICA WĘDZONA ŁOSOSIOWA 20 kg 59. WĘDZONKA KROTOSZYŃSKA 30 kg Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów drobiowych (część II) 1. KURCZAK (TUSZKA) 400 kg 2 UDKA Z KURCZAKA 300 kg 3. UDKA Z KURCZAKA PAŁKI 60 kg 4. FILET Z KURCZAKA 880 kg 5. SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA 50 kg 6. WĄTROBA Z KURCZAKA 100 kg 7. FILET Z INDYKA 750 kg 8. FILET Z KACZKI 200 kg 9. MIĘSO GULASZOWE Z KURCZAKA BEZ SKÓRY 300 kg 10. UDZIEC Z INDYKA 30 kg 11. KACZKA (TUSZKA) 60 kg 12. ŻOŁĄDKI Z KURCZAKA 30 kg 13. KORPUSY KURCZAKA 40 kg 14. SKRZYDŁA INDYCZE 20 kg 15. SZYNKA Z INDYKA 20 kg 16. POLĘDWICA Z INDYKA 20 kg 17. GOLONKA Z INDYKA 30 kg 18. PIERSI WĘDZONE KURCZAKA 10 kg 19. PIERSI WĘDZONE INDYKA 10 kg Podane przez Zamawiającego nazwy (znaki towarowe) zamawianego asortymentu mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianego asortymentu, przy czym zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Wykonawca obowiązany jest wskazać (tabela Formularz cenowy) typ - nazwę oferowanej pozycji asortymentu równoważnego. Brak wskazania typu - nazwy produktu równoważnego, oznacza zaakceptowanie przez Wykonawcę rozwiązań wzorcowych, jeżeli takie były wskazane w SIWZ. W celu potwierdzenia, że oferowane przez Wykonawcę dostawy produktów równoważnych odpowiadają wymaganiom określonym w SIWZ należy dołączyć do oferty materiałów informacyjnych dla zamiennika, potwierdzających równoważność między zamiennikiem i wzorcem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jw2414.wp.mil.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach