Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych i pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy

Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy ogłasza przetarg

  • Adres: 56-400 Oleśnica, ul. Armii Krajowej 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3143747 , fax. 071 3143747
  • Data zamieszczenia: 2013-05-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy
    ul. Armii Krajowej 1 1
    56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3143747, fax. 071 3143747
    REGON: 93296654000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pzsolesnica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych i pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych i pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki nr 2-10 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne pakiety: Pakiet nr 1 - Mięso i wędliny CPV: 15110000-2 Mięso, 15111000-9 Mięso wołowe, 15112000-6 Drób, 15113000-3 Wieprzowina, 15114000-0 Podroby, 15131130-5 Wędliny, 15131135-0 Wędliny drobiowe Pakiet nr 2 - Artykuły spożywcze CPV: 15800000-6 różne produkty spożywcze Pakiet nr 3 - Nabiał CPV: 15512000-0 śmietana, 15500000-3 produkty mleczarskie, 15511100-4 mleko pasteryzowane, 15530000-2 masło, 15431100-9 margaryna, 15542100-0 ser twarogowy, 15551300-8 jogurt Pakiet nr 4 - Warzywa i owoce CPV: 03221000-6 warzywa, 03222321-9 jabłka, 03222322-6 gruszki, 03222111-4 banany, 03222220-1 pomarańcze Pakiet nr 5 - Ziemniaki CPV: 15310000-4 Ziemniaki i produkty z ziemniaków Pakiet nr 6 - Pieczywo CPV: 15811100-7 chleb, 15811000-6 pieczywo, 15810000-9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Pakiet nr 7 - Jajka CPV: 03142500- 3 jaja Pakiet nr 8 - Ryby mrożone CPV: 15220000-6 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, Pakiet nr 9 - Pierogi świeże, uszka i pyzy CPV: 15851000-8 produkty mączne Okres realizacji przedmiotu zamówienia: 12 miesięcy od daty podpisania umowy. Realizacja zamówienia będzie się odbywać wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Pożądany termin rozpoczęcia realizacji zamówienia: 23 lipca 2013 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pzsolesnica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach