1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie ogłasza przetarg
- Adres: 20-049 Lublin, Al. Racławickie 23
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 718 32 03 , fax. 81 718 32 03
- Data zamieszczenia: 2012-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie
Al. Racławickie 23 23
20-049 Lublin, woj. lubelskie
tel. 81 718 32 03, fax. 81 718 32 03
REGON: 43102223200011 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.1wszk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.1 Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin: Część nr 1. Mięso drobiowe. Część nr 2. Mięso wieprzowe i wołowe. Część nr 3. Wędliny wieprzowe i wołowe. Część nr 4. Wędliny drobiowe. 1.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - zawarty jest w załączniku do SIWZ - FORMULARZE CENOWE na poszczególne części zamówienia. 1.3 Dostawa przedmiotu zamówienia odbywać się będzie partiami do magazynu żywnościowego znajdującego się w siedzibie Zamawiającego, na koszt wykonawcy, specjalistycznym transportem spełniającym wszelkie wymagania w zakresie transportu towarów będących przedmiotem niniejszego zamówienia, określonych przez aktualnie obowiązujące przepisy prawa 1.4 Zamawiający zastrzega sobie prawo opcji - zgodnie z art. 34 ust. 5 ustawy - Prawo Zamówień Publicznych (Dz. U. nr 113 poz. 759 z 2010r. - tekst jednolity) określona została maksymalna ilość przedmiotu zamówienia; korzystając z prawa opcji, minimalny zakup produktów przyjmuje się w ilości 50% wartości umowy określonej w formularzu cenowym stanowiącym załącznik do SIWZ. Jednocześnie Zamawiający zastrzega sobie możliwość, zwiększenia ilości jednej z pozycji przedmiotu zamówienia z zachowaniem cen jednostkowych zawartych w formularzu cenowym, kompensując to zwiększenie zmniejszeniem ilości innej pozycji w obrębie danej części zamówienia. Kompensacja pozycji zamówienia nie może zmienić jego całkowitej wartości. 1.5. Dla określenia jakości odbieranego towaru Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli poprzez Wojskowy Ośrodek Medycyny Prewencyjnej w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno - higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportu towaru. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1wszk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Jastkowie w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-27 - www.dpskrasnystaw.pl
Dodano: 2016-06-10 - PNO 2/Ż/OISW/2016
Dodano: 2016-04-29 - Dostawy mięsa i przetworów z mięsa, drobiu i ryb, artykułów spożywczych, mleka i przetworów z mleka oraz pieczywa.
Dodano: 2016-03-10 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-03-08 - Dostawa mięsa, wędlin i nabiału
Dodano: 2016-02-11 - Dostawa PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2015-12-10 - Dostawa mięsa, wędlin, podrobów wieprzowych i wołowych oraz mięsa, wędlin i podrobów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej BETANIA w Lublinie
Dodano: 2015-12-04 - Mięso i wyroby wędliniarskie
Dodano: 2015-11-23 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 40 im. Leona Kruczkowskiego w Lublinie w okresie od 04.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-11-20