Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin

Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek" ogłasza przetarg

  • Adres: 66-200 Nowy Dworek, Nowy Dworek 46
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 381 10 91, 68 381 01 67 , fax. 68 381 01 67 wew. 11
  • Data zamieszczenia: 2012-11-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek"
    Nowy Dworek 46 46
    66-200 Nowy Dworek, woj. lubuskie
    tel. 68 381 10 91, 68 381 01 67, fax. 68 381 01 67 wew. 11
    REGON: 00128640600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.nowydworek.com
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    l.p. Nazwa towaru j.m. Przewidywana ilość na 2013 r. 1. Baleron Kg 164 2. Boczek wędzony b/k Kg 100 3. Boczek wędzony parzony b/k Kg 120 4. Farsz wieprzowy Kg 50 5. Gulaszowe wp kg 1350 6. Karkówka b/k kg 400 7. Karkówka z/k Kg 30 8. Kaszanka kg 1200 9. Kiełbasa biała parzona kg 650 10. Kiełbasa mortadela kg 700 11. Biodrówka bez kości kg 50 12. Kiełbasa szynkowa kg 200 13. Kiełbasa zwyczajna kg 2100 14. Kiełbasa żywiecka kg 500 15. Kiełbasa biała surowa kg 300 16. Kiełbasa śląska kg 400 17. Kości schabowe surowe kg 2000 18. Kości schabowe wędzone kg 400 19. Boczek surowy b/k kg 200 20. Metka cebulowa kg 400 21. Mięso mielone wp kg 2000 22. Podgardle wędzone kg 60 23. Boczek faszerowany kg 220 24. Schab b/k kg 1200 25. Schab z/k kg 35 26. Słonina świeża kg 200 27. Smalec kg 120 28. Szynka drobiowa kg 350 29. Szynka tyrolska kg 320 30. Szynka gotowana kg 100 31. Wołowina extra kg 20 32. Wątroba drobiowa kg 400 33. Łopatka z przyprawami kg 70 34. Szynka z indyka kg 200 35. Mięso mielone wołowe Kg 60 36. Wątrobianka pasztetowa kg 300 37. Parówka drobiowa gruba kg 1500 38. Kiełbasa piwna kg 370 39. Kiełbasa kanapkowa kg 600 40. Szynka surowa wędzona kg 120 41. Ogonówka surowa wędzona kg 80 42. Gulaszowe wołowe kg 60 43. Wątroba wp Kg 500 44. Łopatka staropolska kg 50 45. Serca indycze kg 50 46. Żeberka wołowe kg 50 47. Pasztet wędzony Kg 150 48. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 150 49. Szynka wieprzowa surowa bez kości kg 50 50. Franfurterki kg 50 51. Kabanosy drobiowe kg 50 52. Kabanosy wieprzowe kg 50 53. Żeberka ekstra mięsne Kg 400 54. Salceson czarny Kg 200 55. Salceson biały Kg 100 56. Pasztet wędzony w naturalnym Flaku Kg 150 57. Golonka Kg 50 58. Łopatka bez kości Kg 200 59. Kiełbasa krakowska parzona Kg 50 60. Kiełbasa krakowska suszona Kg 50 61. Polędwica sopocka Kg 200 62. Kiełbasa myśliwska Kg 150 63. Kiełbasa jałowcowa Kg 150 64. Nogi świńskie Kg 70 65. Kiełbasa polska pieczona Kg 150 66. Mielone z indyka Kg 60 Dostawy będą realizowane sukcesywnie, według zamówień częściowych składanych przez Zamawiającego telefonicznie, e-mailowo dwa razy w tygodniu, tj. w dniach : poniedziałek i czwartek każdego tygodnia do godz. 10.00 ( z możliwością zmiany terminu przez Zamawiającego), z zapewnieniem dostaw na dni świąteczne. Dostawa artykułów będących przedmiotem umowy będzie dokonywana transportem dostawcy. Koszt transportu wliczony jest w cenę towaru. Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Zamawiającego , tj. Nowy Dworek 46, Jordanowo 53, Glińsk 36, oraz Świebodzin - ul.Mała 5. Odbioru kolejnych dostaw wymienionych w umowie , dokona upoważniony przedstawiciel Zamawiającego w miejscu wykonania umowy. UWAGA: użyte przez zamawiającego nazwy produktów oznaczają nazwy rodzajowe a nie nazwy konkretnych produktów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nowydworek.com
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach