Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin

Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek" ogłasza przetarg

  • Adres: 66-200 Nowy Dworek, Nowy Dworek 46
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 068 3820030, 3822155 , fax. 068 3820030, 3822155
  • Data zamieszczenia: 2011-08-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek"
    Nowy Dworek 46 46
    66-200 Nowy Dworek, woj. lubuskie
    tel. 068 3820030, 3822155, fax. 068 3820030, 3822155
    REGON: 00128640600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWĘ O WARTOŚCI MNIEJSZEJ OD KWOT OKRESLONYCH W PRZEPISACH WYDANYCH NA PODSTAWIE ART.11.UST.8. Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i wędlin KOD wg CPV : Zakup i dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych: 15100000-9 l.p. Nazwa towaru j.m. Przewidywana ilość na 2012 r. 1. baleron Kg 130 2. Boczek wędzony b/k Kg 205 3. Boczek wędzony parzony b/k Kg 160 4. Farsz wieprzowy Kg 70 5. Gulaszowe wp kg 1350 6. Karkówka b/k kg 400 7. Karkówka z/k Kg 50 8. kaszanka kg 1200 9. Kiełbasa biała parzona kg 650 10. Kiełbasa mortadela kg 900 11. Kiełbasa parówkowa kg 80 12. Kiełbasa szynkowa kg 200 13. Kiełbasa zwyczajna kg 2100 14. Kiełbasa żywiecka kg 500 15. Kiełbasa biała surowa kg 300 16. Kiełbasa śląska kg 240 17. Kości schabowe surowe kg 2600 18. Kości schabowe wędzone kg 250 19. Boczek surowy b/k kg 100 20. Metka cebulowa kg 400 21. Mięso mielone wp kg 1950 22. Podgardle wędzone kg 60 23. Boczek faszerowany kg 50 24. Schab b/k kg 800 25. Schab z/k kg 35 26. Słonina świeża kg 350 27. smalec kg 80 28. Szynka drobiowa kg 80 29. Szynka tyrolska kg 250 30. Szynka gotowana kg 85 31. Wołowina extra kg 50 32. Wątroba drobiowa kg 450 33. Łopatka z przyprawami kg 50 34. Szynka z indyka kg 50 35. Mięso mielone wołowe Kg 100 36. Wątrobianka pasztetowa kg 150 37. Parówka drobiowa gruba kg 1500 38. Kiełbasa piwna kg 70 39. Kiełbasa kanapkowa kg 150 40. Szynka wędzona kg 120 41. Żeberka wp kg 150 42. Gulaszowe wołowe kg 60 43. Wątroba wp Kg 300 44. Łopatka staropolska kg 50 45. Polędwica wołowa Kg 50 46. Żeberka wołowe kg 50 47. Pasztet wędzony Kg 150 48. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 150 49. Kurczak świeży Kg 700 50. Ćwiartki z kurczaka Kg 500 51. Podudzie z kurczaka Kg 500 52. Piersi z kurczaka Kg 100 53. Żeberka ekstra mięsne Kg 100 54. Salceson czarny Kg 160 55. Salceson biały Kg 60 56. Pasztet wędzony w naturalnym Flaku Kg 50 57. Golonka Kg 50 58. Łopatka Kg 200 59. Parówki cienkie drobiowe Kg 200 60. Skrzydełka Kg 150 61. Polędwica sopocka Kg 200 62. Kiełbasa myśliwska Kg 150 63. Kiełbasa jałowcowa Kg 150 64. Nogi świńskie Kg 50 65. Kiełbasa polska pieczona Kg 150 66. Mielone z indyka Kg 150
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nowydworek.com
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach