Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wędlin

Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 34-200 Sucha Beskidzka, ul. Szpitalna
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. +48338723111 , fax. +480338723111
  • Data zamieszczenia: 2017-07-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Szpitalna 22
    34-200 Sucha Beskidzka, woj. małopolskie
    tel. +48338723111, fax. +480338723111
    REGON: 000304415
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Samodzielny Publizny Zakałd Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1a do SIWZ Opis ten należy odczytywać wraz z ewentualnymi zmianami treści SIWZ, będącymi np. wynikiem udzielonych odpowiedzi na zapytania Wykonawców. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na 12 miesięcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części asortymentu wynikającej z braku zapotrzebowania. Wymagania dotyczące jakości dostarczanych wyrobów: MIĘSO: • stan powierzchni - powierzchnia powinna być sucha, mięso czyste bez śladów jakiegokolwiek zabrudzenia (niedopuszczalna powierzchnia mokra, oślizgła, ze śladami pleśni). • barwa mięśni i tłuszczu - naturalna, charakterystyczna dla danego gatunku (niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy). • zapach - swoisty, charakterystyczny dla świeżego mięsa. • konsystencja mięśni i tłuszczu - powinna być jędrna i elastyczna. WĘDLINY: • wygląd ogólny - kształt, stan powierzchni, ewentualne wypryski farszu oraz wycieki tłuszczu i galarety. • struktura i konsystencja - struktura plastra, wygląd na przekroju - rozmieszczenie składników, ewentualne zacieki tłuszczu i galarety. • barwa - charakterystyczna dla danego gatunku. • smak i zapach - świeży.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach