Przetargi.pl
Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.

Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 58-351 Sokołowsko, ul. Parkowa 3
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 74 8458240 , fax. 74 8458237
  • Data zamieszczenia: 2013-05-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.
    ul. Parkowa 3 3
    58-351 Sokołowsko, woj. dolnośląskie
    tel. 74 8458240, fax. 74 8458237
    REGON: 89031444000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanatoria-dolnoslaskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Produkt Plan ilość kg 6mcy 1 baleron drobiowy prasowany 140 blok tyrolski 330 boczek surowy 91 boczek wędz. parzony 15 filet faszerowany z indyka 50 filet z indyka surowy 50 filet z indyka wędzony 40 filety z kurczaka 530 flaki wołowe krojone luz 20 karczek z kością 172 karkówka bk 715 kaszanka krupniok 265 kiełbasa biała parzona 290 kiełbasa krakowska parzona 525 kiełbasa piwna 55 kiełbasa podwawelska 40 kiełbasa sucha krakowska 35 kiełbasa szynkowa 555 kiełbasa szynkowa drobiowa 200 kiełbasa śląska 510 kiełbasa śląska drobiowa 40 kiełbasa wiejska (od gospodarza) 18 kiełbasa zwyczajna extra 415 kiełbasa żywiecka 325 kurczak świeży 1900 łopatka bk bez skóry 540 mielonka drobiowa 170 mielonka tyrolska 145 mielonka wieprzowa 70 mięso gulaszowe wieprzowe 900 mięso gulaszowe z indyka 550 mięso mielone wieprzowe 130 mortadela 80 ogonówka 80 parówka cienka 430 parówka cienka drobiowa 280 pasztet podwędzanypieczony 210 pasztetowa delikatesowa 290 pasztetowa drobiowa 30 pieczeń rzymska 270 pieczeń śląska 110 pieczeń wieprzowa 20 polędwica drobiowa szynkówka drob. 575 polędwica sopocka wp. 35 porcja rosołowa korpusy 360 salceson drobiowy 108 salceson podrobowy 20 salceson w bloku 20 schab bk 200 schab po żydowskupo cesarsku 35 schab z kością 365 serdelki (120 g/szt) 240 skrzydełka z kurczaka 270 słonina 155 smalec 435 szynka bk bez skóry typu myszka 170 szynka chlebowa 70 szynka domowa 60 szynka gotowana wędzona 530 szynka konserwowa 300 szynka mini 30 Szynka prasowana 35 szynka tyrolska 40 szynka wiejska 230 szynka wileńska 230 szynka z indykapasowana 75 udko z kurczaka świeże 400 wątroba wp 220 wątroba z indyka 150 wątrobiana 30 wątróbki drobiowe 250 wędzonka domowa 80 żeberka, mostki wp 50 żołądki drobiowe 150/..
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sanatoria-dolnoslaskie.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach