Przetargi.pl
Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.

Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 58-351 Sokołowsko, ul. Parkowa 3
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 74 8458240 , fax. 74 8458237
  • Data zamieszczenia: 2011-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.
    ul. Parkowa 3 3
    58-351 Sokołowsko, woj. dolnośląskie
    tel. 74 8458240, fax. 74 8458237
    REGON: 89031444000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanatoria-dolnoslaskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 baleron drobiowy prasowany 80 2 blok tyrolski 335 3 boczek surowy 180 4 boczek wędz. Parzony 140 5 filet faszerowany z indyka 60 6 filet z indyka surowy 100 7 filet z indyka wędzony 180 8 filety z kurczaka 1 120 9 flaki wołowe krojone luz 240 10 karczek z kością 100 11 karkówka bk 865 12 kaszanka 500 13 kiełbasa biała parzona 95 14 kiełbasa dobra 60 15 kiełbasa gyros 30 16 kiełbasa krakowska parzona 993 17 kiełbasa piwna 80 18 kiełbasa podwawelska 150 19 kiełbasa sarmacka 170 20 kiełbasa sucha krakowska 25 21 kiełbasa szynkowa 725 22 kiełbasa szynkowa drobiowa 120 23 kiełbasa śląska 250 24 kiełbasa śląska drobiowa 60 25 kiełbasa śniadaniowa 60 26 kiełbasa typu dobra 320 27 kiełbasa zwyczajna extra 830 28 kiełbasa żywiecka drobiowa 170 29 kurczak świeży 3 490 30 łopatka bk bez skóry 1 170 31 metka łososiowa 50 32 mielonka tyrolska 320 33 mielonka wieprzowa 150 34 mielonka z indyka 200 35 mięso gulaszowe wieprzowe 2 900 36 mięso gulaszowe z indyka 260 37 mięso mielone wieprzowe 180 38 mortadela 730 39 ozory wołowe 80 40 parówka cieńka 1 380 41 parówka cieńka drobiowa 460 42 pasztet podwędzany pieczony 170 43 pasztetowa delikatesowa 523 44 pasztetowa drobiowa 80 46 pieczeń rzymska 90 47 pieczeń śląska 180 45 pieczeń wieprzowa 90 48 polędwica drobiowa szynkówka drob. 977 49 polędwica sopocka wp 84 50 porcja rosołowa korpusy 1 870 51 salceson drobiowy 70 52 salceson podrobowy 80 53 salceson w bloku 80 54 schab bk 810 55 schab z kością 360 56 serca drobiowe 80 57 serdelki 945 58 skrzydełka z kurczaka 60 59 słonina 750 60 smalec 465 61 szynka bk bez skóry 420 62 szynka chlebowa 60 63 szynka domowa 100 64 szynka gotowana wędzona ogonówka 835 65 szynka konserwowa 853 66 szynka mini 250 67 szynka tyrolska 200 68 szynka wiejska 60 69 szynka wieprzowa 120 70 szynka wileńska miodowa 320 71 szynka z indyka pasowana 490 72 udko z kurczaka świeże 750 73 wątroba wp 640 74 wątroba z indyka 120 75 wątrobiana 150 76 wątróbki drobiowe 150 77 wędzonka domowa 50 78 żeberka, mostki wp 65 79 żołądki drobiowe 50.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sanatoria-dolnoslaskie.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach