Przetargi.pl
Dostawa mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej „Kombatant” w Warszawie

Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" ogłasza przetarg

  • Adres: 01-350 Warszawa, Sternicza
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 226 652 239, , fax. 226 652 285
  • Data zamieszczenia: 2019-10-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Kombatant"
    Sternicza 125
    01-350 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 226 652 239, , fax. 226 652 285
    REGON: 10389090000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.um.warszawa.pl (http:dpskombatant.bip.um.warszawa.pl)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej „Kombatant” w Warszawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej „Kombatant” w Warszawie odpowiadających jakościowo szczegółowym normom handlowym (branżowym) i ogólnej normie handlowej określonych w obowiązujących przepisach prawa. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w kalkulacji cenowej stanowiącej załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert równoważnych. Zamawiający dopuszcza zastosowanie produktów równoważnych, tzn. nie gorszych w zakresie składu surowcowego niż produkty wskazane w opisie przedmiotu zamówienia. Za ofertę równoważną Zamawiający uzna taką, w której Wykonawca oferuje artykuły o tożsamej zawartości składników oraz porównywalnych wartościach odżywczych i energetycznych do tych, które zostały sprecyzowane w opisie poszczególnych pozycji w kalkulacji cenowej, oznaczone innym znakiem towarowym, patentem lub pochodzeniem. Muszą to być artykuły odpowiadające pod względem norm i jakości artykułom wskazanym przez Zamawiającego w opisie poszczególnych pozycji w kalkulacji cenowej, a także posiadające nie gorsze cechy jakościowe w zakresie wydajności oraz zbliżone walory smakowe. Wykonawca oferując artykuł żywnościowy jako równoważny do opisanego w kalkulacji cenowej jest zobowiązany zachować minimalne wymagania podane w opisie przedmiotu zamówienia dla danego artykułu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach