Gospodarstwo Pomocnicze Warszawa-Bemowo ogłasza przetarg
- Adres: 00-908 Warszawa, ul. Kocjana 3
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 3286001 , fax. 022 3286050
- Data zamieszczenia: 2010-12-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gospodarstwo Pomocnicze Warszawa-Bemowo
ul. Kocjana 3 3
00-908 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 3286001, fax. 022 3286050
REGON: 00032049500040 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.grodzka.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Gospodarstwa Pomocniczego. Miejscem dostarczenia jest Gospodarstwo Pomocnicze OZ Bemowo - Sala Widzeń, Kuchnia Grodzka ul. Kocjana 3, Stołówka Pracownicza Aresztu Śledczego Warszawa-Mokotów ul. Rakowiecka 37a oraz Sala Widzeń w Areszcie Śledczym Warszawa - Służewiec, ul. Kłobucka 5. Zakłady produkujące surowe wyroby mięsne, które nie prowadzą działalności związanej z rozbiorem lub przetwórstwem, powinny spełniać wymagania określone w przepisach o wymaganiach weterynaryjnych przy produkcji i dla produktów mięsnych oraz innych produktów pochodzenia zwierzęcego umieszczanych na rynku (Dz. Urz. WE L 026, z 31.01.1977).Wykonawca powinien posiadać wdrożony system HACCP oraz jeden z niżej wymienionych dokumentów: - dokumenty z kontroli sanitarnej lub weterynaryjnej, - zaświadczenie potwierdzające wdrożenie i stosowanie zasad systemu HACCP wydane przez te organy. 2. Szczegółowy formularz cenowy przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik Nr 1 do opisu przedmiotu zamówienia. 3. Zamawiający nie dopuszcza składanie ofert częściowych. 4. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 5. Zamawiający dopuszcza powierzenie części zamówienia podwykonawcom. W takim przypadku Wykonawca na podstawie art. 36 ust. 4 Pzp ma obowiązek wskazać w ofercie (Formularz oferty - Załącznik Nr 2 do SIWZ) części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Brak takiego wskazania oznacza, że Wykonawca nie będzie korzystał z podwykonawstwa przy realizacji zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gpbemowo.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- przetarg na dostawę wędlin, mięsa, podrobów i artykułów drobiowych do Centrum Alzheimera w Warszawie
Dodano: 2016-03-09 - dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2015-11-18 - dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2014-11-18 - dostawa artykułów żywnościowych
Dodano: 2014-02-14 - Dostawa artykułów żywnościowych, dla Bursy Szkolnej nr 4 w Warszawie
Dodano: 2013-11-18 - zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych , mięsa i warzyw.
Dodano: 2011-12-19