1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie ogłasza przetarg
- Adres: 20-049 Lublin, Al. Racławickie
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 261 183 203 , fax. 261 183 203
- Data zamieszczenia: 2019-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 1 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lublinie
Al. Racławickie 23
20-049 Lublin, woj. lubelskie
tel. 261 183 203, fax. 261 183 203
REGON: 43102223200011 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.1wszk.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ORAZ WYROBÓW WĘDLINIARSKICH DO FILII ZAMAWIAJĄCEGO W EŁKU” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, drobiu oraz wyrobów wędliniarskich do Filii Zamawiającego w Ełku zgodnie z ofertą cenową i szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 2.1-2.3 (formularz cenowy) oraz Załącznik nr 8 do SIWZ ( opis przedmiotu Zamówienia). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga posiadania przez Wykonawców, którzy składają ofertę aktualnej decyzji Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Państwowego Granicznego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu lub produkcji w zakresie rodzaju żywności objętej przedmiotem zamówienia, o której mowa w art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2018 r. poz. 1541) i/lub decyzji Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, która dopuszcza Wykonawcę do produkcji/obrotu produktami pochodzenia zwierzęcego;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta musi zawierać następujące dokumenty i oświadczenia wymagane od Wykonawców: a) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia i spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, wskazane w: Rozdz. IV.1 ppkt. 1.1 niniejszej SIWZ oraz jeżeli dotyczy wskazane w: Rozdz. IV.1. ppkt.1.2, 1.3, 1.4 – Załącznik nr 3 do SIWZ b) Wypełniony i podpisany formularz „Oferta Wykonawcy” sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ, c) Wypełniony „Formularz cenowy” według kosztów dostawy stanowiącej przedmiot zamówienia określony w Załączniku nr 2 do SIWZ, d) Pełnomocnictwo lub inny dokument określający zakres umocowania do reprezentowania Wykonawcy, w oryginale lub kopii poświadczonej notarialnie w przypadku podpisania oferty oraz poświadczenia za zgodność z oryginałem kopii dokumentów przez osobę niewymienioną w dokumencie rejestracyjnym (ewidencyjnym) Wykonawcy. DOKUMENTY SKŁADANE PO OTWARCIU OFERT: Oświadczenie o przynależności do tej samej grupy kapitałowej o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy (czynność Wykonawcy winna być dokonana w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych dla stołówki w Zespole Szkoły Podstawowej i Przedszkola Samorządowego w Chodlu
Dodano: 2024-02-17 - Sukcesywna dostawa wędlin i mięs zamawianych na potrzeby warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.
Dodano: 2023-12-11 - "Dostawa artykułów i produktów spożywczych w 2024 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-12-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i przetwory mięsne.
Dodano: 2023-11-24 - „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej SP43 w Lublinie w roku szkolnym 2023 – 2024”
Dodano: 2023-08-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 50 w Lublinie
Dodano: 2023-07-24 - Dostawa mięsa i jego przetworów
Dodano: 2023-06-16 - Sukcesywna dostawa produktów żywieniowych do stołówek Zespołu Szkół im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym 2023
Dodano: 2023-03-23 - ”Dostawa artykułów i produktów spożywczych – mięso i wędliny w 2023 roku dla Bursy Międzyszkolnej Nr 2 w Zamościu”
Dodano: 2023-02-13 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2023-02-07