Dom Pomocy Społecznej Kobyla Góra ogłasza przetarg
- Adres: 63-507 Kobyla Góra, ul. Tomasza Sikorskiego 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 062 7316436 , fax. 062 7316218
- Data zamieszczenia: 2014-01-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej Kobyla Góra
ul. Tomasza Sikorskiego 1 1
63-507 Kobyla Góra, woj. wielkopolskie
tel. 062 7316436, fax. 062 7316218
REGON: 00029647200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.wokiss.pl/ostrzeszowp/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia dotyczy dostaw mięsa drobiowego oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Kobylej Górze, których dokładne wyszczególnienie oraz ilości zawarte zostały w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji - Formularz cenowy oferty. Podana ilość przedmiotu zamówienia, jest ilością szacunkową i Zamawiający zastrzega sobie możliwość jej zmiany ze względu na aktualne potrzeby bez prawa do roszczeń z tego tytułu przez Wykonawcę. Ewentualne zmiany ilościowe będą uzależnione w szczególności od rzeczywistych potrzeb Domu, a Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru. Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia: 1)każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, 2)każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP, 3)każdy dostarczony produkt winien być I klasy, 4)produkt dostarczany będzie specjalistycznym transportem, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków do transportu żywności. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w miarę pojawiających się potrzeb Zamawiającego, od poniedziałku do piątku, w godz. od 7.00 do 9.00 Ewentualne zmiany w dostawach zostaną uzgodnione telefonicznie. Zapotrzebowania asortymentowe będą składane pisemnie, za pośrednictwem faksu bądź zostaną uzgodnione telefonicznie. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego na własny koszt, transportem do tego przystosowanym. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji przedmiotu zamówienia. Wykonawca odpowiedzialny będzie za całokształt, w tym za przebieg oraz terminowe wykonanie zamówienia w okresie wykonywania umowy. Wykonawca odpowiedzialny jest za jakość dostaw, zgodność z wymaganiami jakościowymi określonymi dla przedmiotu zamówienia. Reklamacje dotyczące stwierdzonych nieprawidłowości, wad, załatwiane będą z należytą starannością w terminie nie dłuższym niż 3 dni. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.wokiss.pl/ostrzeszowp/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Mięsa drobiowego i wędlin drobiowych, mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-11-18 - Dostawa mięsa drobiowego - nr sprawy 4/ż/15
Dodano: 2015-08-27 - Dostawa produktów żywnościowych (drób, sery, masło, produkty mleczarskie, pieczywo, woda mineralna) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 27/15
Dodano: 2015-07-21 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych - mięso i produkty mięsne drobiowe do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 01 września 2015r. do 24 czerwca 2016r.
Dodano: 2015-07-21 - Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin DZ-751-18/15
Dodano: 2015-07-20 - Dostawa mięsa i wędlin drobiowych dla JW 3293 Powidz i JW 3918 Jarocin
Dodano: 2014-12-22 - Dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych dla JW 3293 Powidz i JW 3918 Jarocin.
Dodano: 2014-11-19 - Dostawa drobiu i przetworów drobiowych
Dodano: 2014-07-02 - sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych DZ-751-30/14
Dodano: 2014-06-26 - Dostawa produktów żywnościowych (drób, masło i sery, pieczywo, woda mineralna) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 27/14
Dodano: 2014-06-02