Areszt Śledczy w Białymstoku ogłasza przetarg
- Adres: 15-377 Białystok, ul. Kopernika 21
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 7427021 - 23 , fax. 085 7427024
- Data zamieszczenia: 2009-12-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Białymstoku
ul. Kopernika 21 21
15-377 Białystok, woj. podlaskie
tel. 085 7427021 - 23, fax. 085 7427024
REGON: 00031958100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych w następujących ilościach i asortymencie: 2000 kg podudzia drobiowego, 1700 kg mielonki wędzonej drobiowej-MAP, 3200 kg pasztetowej drobiowej, 2000 kg skrzydełek drobiowych, 1800 kg udek drobiowych ćwiartek, 1900 kg żołądków drobiowych, 400 kg piersi drobiowych z kurczaka, 1800 kg kiełbasy drobiowej kanapkowej, 3200 kg parówek cienkich drobiowych, 3200 kg serdelek z indyka - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art.22 ust.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.- Prawo zamówień publicznych ( Dz.U. z 2007 r., Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca zobowiązany jest złożyć: a) oświadczenie w zakresie wymienionym w art.22 ust.1 w punktach od 1 do 4 ustawy- Prawo zamówień publicznych ( wg Zał. Nr 1 do formularza ofertowego). Wykonawca zobowiązany jest złożyć następujące dokumenty: a) formularz ofertowy (wg załącznika do SIWZ), b) kosztorys cenowy (wg załącznika Nr 2 do formularza ofertowego),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO DO KUCHNI, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE
Dodano: 2012-12-13 - DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO DO KUCHNI, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE
Dodano: 2012-11-24 - Dostawa, MIĘSA DROBIOWEGO do kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Dodano: 2012-01-22 - Dostawa mięsa i wędlin drobiowych na okres 12 miesięcy, oznaczenie sprawy:ZP-252-45/11
Dodano: 2011-08-30 - Dostawa mięsa i wędlin na okres 12 miesięcy, oznaczenie sprawy: ZP-252-10/11
Dodano: 2011-03-11