Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK" ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Czerwony Bór, Czerwony Bór 23
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 86 216 36 04 , fax. 86 216 31 49
- Data zamieszczenia: 2012-12-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK"
Czerwony Bór 23 23
18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie
tel. 86 216 36 04, fax. 86 216 31 49
REGON: 20041123400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbielik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO DO KUCHNI, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Ćwiartka z kurczaka świeża kg 2500 2. Filet z piersi kurczaka kg 2000 3. Kurczak tuszka kg 4000 4. Podudzie z kurczaka kg 1500 5. Porcje rosołowe ze skrzydłem kg 700 6. Serca drobiowe kg 1300 7. Skrzydło z kurczaka kg 1500 8. Udziec z indyka kg 1700 9. Udziec z kurczaka kg 1500 10. Żołądki drobiowe kg 1800 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbielik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-14-15
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-9-14
Dodano: 2014-10-08 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Działu Żywności i Żywienia w SP ZOZ w Hajnówce
Dodano: 2014-03-14 - Sukcesywna dostawa drobiu do kuchni Domu Pomocy Społecznej w Kozarzach.
Dodano: 2013-11-13 - Sukcesywna dostawa drobiu do kuchni Domu Pomocy Społecznej w Kozarzach
Dodano: 2013-05-13 - Dostawa drobiu
Dodano: 2011-12-22 - Dostawa WĘDLIN I MIĘSA DROBIOWEGO do kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kantyn, kuchni i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego.
Dodano: 2011-06-06 - Postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy mięsa drobiowego oraz jego przetworów (sprawa nr 8/ZP/WTiZ/10)
Dodano: 2010-03-30