16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno ogłasza przetarg
- Adres: 78-513 Oleszno, ul. Główna
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261474572 , fax. 261474571
- Data zamieszczenia: 2019-07-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 16 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Drawsku Pomorskim, ul. Głowna 1, 78-513 Oleszno
ul. Główna 1
78-513 Oleszno, woj. zachodniopomorskie
tel. 261474572, fax. 261474571
REGON: 32099164900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.16wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: SKARB PAŃSTWA 16 WOSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa czerwonego realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego do 16 WOG 2. Zakres zamówienia: postępowanie podzielono na dwa zadania : Zadanie I: Magazyn żywnościowy Zamawiającego 16 WOG, ul. Główna 1 78-513 Oleszno Zadanie II: a) Miejsce dostawy Magazyn żywnościowy Zamawiającego 16 WOG, ul. Czwartaków 4 78-521 Złocieniec b) Miejsce dostawy Magazyn żywnościowy Zamawiającego 16 WOG, ul. Kościuszki 24 78-600 Wałcz W ilościach wskazanych w formularzu ofertowym/cenowym – załącznik do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium na przedmiot zamówienia w wysokości Zadanie 1 (2400,00zł) Zadanie 2 (1800,00zł) W przypadku złożenia oferty na dwa zadania należy wartości zsumować.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, że warunek został spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada uprawnienia do prowadzenia działalności zawodowej objęte przedmiotem niniejszego zamówienia, tzn. a) okaże potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu systemu HACCP wyda-nego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia wła-ściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawo-waniu nadzoru nad stosowaniem wdrożonego systemu HACCP. (kopia potwierdzona za zgod-ność z oryginałem b) przedstawi aktualną decyzję administracyjną: - właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania warunkowego albo przedłużenia warunkowego zatwierdzenia zakładów, zgodnie z art.20 ust.1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2019 r.,poz.824) kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem lub - właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia, przedłużenia warunkowego zatwierdzenia zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2018 r., poz.1541.) kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem lub - zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730), (kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem)
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: DOWÓD WNIESIENIA WADIUM GRUPA KAPITAŁOWA
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych: mięsa i wyrobów wędliniarskich dla Zachodniopomorskiego Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej w Szczecinie.
Dodano: 2023-06-26 - ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2021-01-28 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych.
Dodano: 2020-12-07 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego dla 15 WOG W Szczecinie.
Dodano: 2020-10-16 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych .
Dodano: 2019-12-16 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZEWRWONEGO I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA 15 WOG W SZCZECINIE
Dodano: 2019-11-28 - ZAKUP I DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2018-09-07 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO
Dodano: 2017-11-17 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH DLA 15 WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO.
Dodano: 2017-10-16 - Dostawa produktów garmażeryjnych chłodzonych realizowana do 16 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Drawsku Pomorskim - znak postępowania 91/2017.
Dodano: 2017-02-08