Przetargi.pl
Dostawa mięsa

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego 5
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 2837200 , fax. 54 2837320
  • Data zamieszczenia: 2011-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 2837200, fax. 54 2837320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wyszczególnionego w zał. nr 2 do specyfikacji. PAKIET 1 Lp Asortyment Ilość kg rocznie 1 2 3 1 Karkówka b/k 1300 2 Schab b/k 4300 3 Łopatka b/k 900 4 Polędwiczki wp. 310 5 Szynka wp bez kości 1200 6 Wołowina b/k pieczeniowa 700 7 Wołowina z/k antrykot 90 8 Polędwica wolowa 10 9 Cielęcina - górka 30 10 Mięso wieprzowe gulaszowe 1600 11 Boczek surowy bez kości 180 12 Boczek wędzony surowy 120 13 Boczek wędzony bez kości parzony 700 14 Golonka wp. b/k 350 15 Nogi wp. 160 16 Żeberka 350 17 Ozory wp. 850 18 Wątroba wp. 30 19 Słonina 280 20 Smalec baton 900 PAKIET 2 Lp Asortyment Ilość kg/l/rocznie 1 2 3 1 Szynka wp. got. 1600 2 Szynka wiejska 150 3 Polędwica sopocka 950 4 Filet z indyka wędzony 1200 5 Kiełbasa krakowska sucha w naturalnej osłonce 530 6 Kiełbasa żywiecka w naturalnej osłonce 500 7 Kiełbasa szynkowa 1200 8 Kiełbasa parówkowa podwędzana 1100 9 Kiełbasa biała wp. 360 10 Parówki cielęce cienkie. 150 11 Ogonówka wędzona surowa 1300 12 Kiełbasa podlaska wieprzowo -wołowa w naturalnej osłonce 700 13 Kiełbasa jałowcowa 280 14 Wędzonka krotoszyńska surowa 350 15 Kabanosy wieprzowe 300 16 Salceson biały ozorkowy 120 17 Salceson czarny ozorkowy 130 18 Pasztetowa wędzona 160 19 Kaszanka jęczmienna 180 20 Galaretka wieprzowa mięsna 250 PAKIET 3 Lp Asortyment Ilość kg/l/rocznie 1 2 3 1 Udziec królika 30 2 Wątroba cielęca 30 3 Filet ze strusia 30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wszur.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach