Przetargi.pl
Dostawa mięsa

Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach ogłasza przetarg

  • Adres: 16-400 Suwałki, ul. gen. Kazimierza Pułaskiego
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-87 5628500 , fax. 0-87 5628507
  • Data zamieszczenia: 2020-02-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach
    ul. gen. Kazimierza Pułaskiego 66
    16-400 Suwałki, woj. podlaskie
    tel. 0-87 5628500, fax. 0-87 5628507
    REGON: 29334400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpskalina.suwalki.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    4.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego oraz podrobów. Dostawa mięsa przez Wykonawcę odbywać się będzie codziennie od poniedziałku do soboty do godz. 700 lub wg. potrzeb Zamawiającego. Mięsobędzie dostarczane w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osoby upoważnione, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 1500 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do SIWZ.1. Łopatka wieprzowa z kością bez golonki i skóry - świeża 2350 2. Szynka wieprzowa bez golonki, odtłuszczona z kością i bez skóry- świeża 25 3. Karkówka wieprzowa z kością- świeża 1660 4. Karkówka wieprzowa bez kości - świeża 15 5. Schab wieprzowy z kością- świeży 115 6. Schab wieprzowy bez kości - świeży 115 7. Żeberka wieprzowe- świeże (ekstra mięsne) 40 8. Żeberka wieprzowe paski 230 9. Łopatka wołowa bez kości - świeża 50 10. Szynka wołowa bez kości- świeża 50 11. Boczek wieprzowy surowy- świeży 450 12. Słonina wieprzowa bez skóry - świeża 280 13. Nogi wieprzowe- świeże 70 14. Golonki wieprzowe tylne - świeże 15 15. Podgardle wieprzowe- świeże 15 16. Wątroba wieprzowa- świeża b/skóry 190 17. Flak wołowy krojony gotowany 70 18. Kości wieprzowe z karkówki i schabu 40
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi posiadać uprawnienia do produkcji lub sprzedaży mięsa wieprzowego i wołowego
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz cenowy oraz projekt umowy wypełniony i podpisany przez wykonawcę

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach