Przetargi.pl
Dostawa mięsa

Ogród Zoologiczny w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 61063 Poznań, ul. Browarna
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 618 768 209 , fax. 618 773 533
  • Data zamieszczenia: 2016-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ogród Zoologiczny w Poznaniu
    ul. Browarna 25
    61063 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 618 768 209, fax. 618 773 533
    REGON: 63210005700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Podział na zadania: Numer zadania rodzaj produktu liczba kg/sztuka 1 mięso końskie chude z kością (bez żeber, goleni i głów) 4150 kg 2 mięso końskie chude bez kości (wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien) 4848 kg 3 serca końskie 1994 kg 4 króliki 740 sztuk 5 kury 600 sztuk 6 przepiórki 150-200 gr 5500 sztuk 7 nutrie skórowane (bez jelit, z podrobami) 7000 kg Zamawiający zastrzega sobie możliwość nie wyczerpania do 30% ww. ilości przedmiotu zamówienia dostarczanego sukcesywnie przez Wykonawcę. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje względem Zamawiającego jakiegokolwiek roszczenie majątkowe, w tym możliwość dochodzenia od Zamawiającego odszkodowania tytułem utraconych korzyści. Ogólne wymagania Zamawiającego dotyczące przedmiotu zamówienia oraz jego realizacji (dotyczy wszystkich części przedmiotu zamówienia): • mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25 w Poznaniu, po uzgodnieniu (za pośrednictwem poczty elektronicznej: zaopatrzenie@zoo.poznan.pl) z sekcją zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego), • mięso dostarczane wraz z dokumentami handlowymi, zarejestrowanymi lub zatwierdzonymi u właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii, Wymagania Zamawiającego dla poszczególnych części przedmiotu zamówienia: Część 1-2. ilość: 8998 kg - mięso końskie z kością 4150 kg, mięso końskie bez kości 4848 kg, mięso bez kości w kawałkach po 5-20 kg, dostawa jednorazowa- mięso świeże, odtłuszczone, chude, bez żeber, goleni, głów, mięso końskie 30% mogą stanowić policzki końskie, Część 3: ilość: 1.994 kg - serca końskie, dostawa jednorazowa do 100 kg, mięso mrożone pakowane w kartony po 20 kg, w kawałkach po ok 10 kg, Część 4: ilość: 740 sztuk, króliki skórowane: 2-3 kg/1 szt.,- tuszki całe, świeże, skórowane w całości, bez jelit. Część 5: ilość: 600 sztuk – kury oskubane waga ok. 5 kg - kury całe, wypatroszone, bez piór, mięso świeże, -waga 1 szt.: 1,80- 2 kg - dostawa jednorazowa: kury do 120 kg, pakowane w worki po 5 szt., Część 6: ilość: 5500 sztuk – przepiórki 150-200 g - dostawa jednorazowa do 600 szt. mrożone, pakowane w kartonach po 50 szt., Część 7: ilość: 7000 kg – nutrie skórowane, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit - dostawa jednorazowa: nutrie do 500 kg - w wyjątkowych wypadkach dopuszcza się odbiór własny. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach