Przetargi.pl
Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu

Zakład Karny w Zamościu ogłasza przetarg

  • Adres: 22400 Zamość, ul. Okrzei
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-84 6380070 , fax. 0-84 6395047
  • Data zamieszczenia: 2018-01-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zamościu
    ul. Okrzei 14
    22400 Zamość, woj. lubelskie
    tel. 0-84 6380070, fax. 0-84 6395047
    REGON: 65460600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny - jednostka nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Zamościu. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę nw. produktów do Zakładu Karnego w Zamościu: Część I: 1. Kiełbasa zwyczajna - 4500 kg. 2. Kiełbasa mortadela - 4500 kg. 3. Kiełbasa szynkowa - 750 kg. 4. Kiełbasa krakowska - 750 kg. 5. Kiełbasa kanapkowa drobiowa - 4500 kg. 6. Parówki drobiowe (cienkie) - 900 kg. 7. Parówki wieprzowe (cienkie) - 4500 kg. 8. Kiełbasa pasztetowa - 3800 kg. 9. Mielonka drobiowa (prasowana) - 5000 kg. 10. Kaszanka - 2900 kg. 11. Polędwica drobiowa (formowana) - 900 kg. 12. Pasztet drobiowy (blok) - 4500 kg 13. Wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona) - 4000 kg. 14. Smalec - 600 kg. 15. Mięso wołowe łopatka bez kości (mrożone) - 500 kg. 16. Mięso wieprzowe łopatka bez kości (mrożone) - 6500 kg. 17. Flaki wołowe, krojone, suche blanszowane (mrożone) - 1000 kg. Część II: 1. Filet drobiowy z kurczaka (mrożony) 700 kg. 2. Ćwiartka z kurczaka tylna (mrożona) 6000 kg. 2. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot, pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia po-zwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Każde opakowanie musi zawierać następujące dane: - nazwę środka spożywczego, - dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia na metce, - dane identyfikujące producenta środka spożywczego, - warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z części przedmiotu zamówienia. Przedmiot zamówienia jest określony kalkulacyjnymi wielkościami, które nie mogą sta-nowić podstawy do roszczeń ze strony wykonawcy w przypadku zamówienia mniejszej ilości przez zamawiającego. 4. Przedmiot zamówienia dostarczany będzie sukcesywnie, jedna dostawa w tygodniu, w dni robocze na teren Zakładu Karnego w Zamościu w godzinach 7:30 – 14:00. Środek transportu wykonawcy musi spełniać wymogi sanitarne określone właściwymi przepisami. 5. Wielkość poszczególnych dostaw zamawiający będzie określał telefonicznie, z dwudniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach