Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 47-100 Strzelce Opolskie, ul. Karola Miarki 1
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4400420-25
- Data zamieszczenia: 2013-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
ul. Karola Miarki 1 1
47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie
tel. 077 4400420-25
REGON: 00032023600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięs i wędlin do OZ Przywary - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięs i wędlin do Oddziału Zewnętrznego Przywary mieszczącego się w: Sierakowie Śląskim, ul. Cegielniana 13, 42-793 Ciasna, Przysiółek Przywary. z podziałem na 5 części tj. CZĘŚĆ 1 - WĘDLINY WIEPRZOWO WOŁOWE 1.kiełbasa litewska średniorozdrobniona,w ilości 2 350kg.. 2.kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, w ilości 1300kg. 3.kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, w ilości 1 550kg. 4.kiełbasa wiejska średniorozdrobniona,w ilości 1 050kg 5. kiełbasa śląska średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg. 6.kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona,dostawy w ilości 1 050kg. 7.kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, w ilości 1 050kg 8.kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, dostawy w ilości 1 050kg. 9.kiełbasa bełska, parzona,w ilości 1 050kg. 10.kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona,w ilości 1 050kg. 11.kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, w ilości 1 050kg.. 12.salceson włoski średniorozdrobniony , dostawy w ilości 3 000kg. 13.kiełbasa parówkowa homogenizowana,dostawy w ilości 3 000kg. 14.kiełbasa mortadela homogenizowana w ilości 3 000kg. 15. pieczeń rzymska, pieczona w formach ilości 1 050kg. CZĘŚĆ 2 - WĘDLINY DROBIOWE 1.pasztet drobiowy zapiekany w ilości 1100kg. 2.pasztetowa drobiowa w ilości 325kg 3.pieczeń drobiowa ilości 1100kg 4.blok drobiowy z indyka w ilości 1100kg. 5.kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 325kg. 6 kiełbasa kanapkowa drobiowa, w ilości 1100kg. 7.baleron drobiowy, w ilości 325kg. 8.kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 325kg. 9.kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości 1100kg. 10.parówki drobiowe parzone, w ilości 460kg. 11.salceson drobiowy w ilości 325kg. 12. kiełbasa śląska drobiowa w ilości 460kg 13.kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 325kg. 14.kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 325kg. 15.kiełbasa szynkowa drobiowa, w ilości 325kg. 16. szynka z piersi z indyka w ilości 325kg. CZĘŚĆ 3 MIĘSA I PODROBY DROBIOWE 1. kurczak mrożony w ilości 1 950kg. 2. serca drobiowe w ilości 80kg 3. żołądki drobiowe w ilości 80kg 4. wątroba drobiowa w ilości 230kg CZĘŚĆ 4 - MIĘSA GULASZOWE 1.mięso gulaszowe wołowe, produkcyjne kl. I w ilości 1 870kg 2. mięso gulaszowe mieszane wieprzowo-wołowe produkcyjne Kl. I w proporcjach 50/50 w ilości 7200kg CZĘŚĆ 5 - PODROBY WIEPRZOWO- WOŁOWE 1 wątroba wieprzowa w ilości 1700kg, 2.wątroba wołowa w ilości 170kg, 3.boczek wędzony w ilości 600kg 4.kaszanka w osłonie, w ilości 4 450kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną