Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2013-06-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa konserw rybnych oraz ryb przetworzonych i mrożonych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I grupa: 1. Konserwa rybna w oleju - konserwa wyprodukowana z ryb i oleju roślinnego z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych; minimalna zawartość ryby 50 %. Opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, szczelnie zamknięta (bez wad zamknięcia puszki), niezdeformowana. Polska Norma:PN-91/A-86763 i PN-91/A-86763/Az4:2001. Ilość szacunkowa zamówienia 1600 kg. 2. Konserwa rybna w pomidorach - konserwa wyprodukowana z ryb i sosu pomidorowego z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych; minimalna zawartość ryby 50 %. Opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, szczelnie zamknięta (bez wad zamknięcia puszki), niezdeformowana. Polska Norma: PN-91/A-86763 i PN-91/A-86763/Az4:2001. Ilość szacunkowa zamówienia 1600 kg 3. Paprykarz szczeciński - konserwa wyprodukowana z ryb, warzyw, oleju i ryżu z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych; minimalna zawartość ryby 30%. Opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, szczelnie zamknięta (bez wad zamknięcia puszki), niezdeformowana. Polska Norma: PN-91/A-86763 i PN-91/A-86763/Az4:2001. Ilość szacunkowa zamówienia 4200 kg UWAGA: Konserwy powinny być w opakowaniach wykonanych z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nieuszkodzonych i prawidłowo oznakowanych oraz przewożone w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymaganiami HACCP. Przy każdej dostawie ma być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). II grupa: 1. Burger rybny panierowany mrożony - burgery jednolite o wyrównanej wielkości, masa netto: 80-100 g. Niedopuszczalne burgery częściowo lub w całości rozmrożone, o niewłaściwym smaku i zapachu oraz teksturze po przyrządzeniu, a także obecność zanieczyszczeń mechanicznych lub organicznych. Opakowania do 20 kg. Polska Norma: PN-97/A-86769. Ilość szacunkowa zamówienia 3500 kg 2. Płaty śledziowe a la matjas - filety śledziowe solone, z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych. Niedopuszczalny niewłaściwy smak i zapach, a także obecność zanieczyszczeń mechanicznych lub organicznych. Opakowania do 20 kg. Polska Norma: PN-94/A-86759. Ilość szacunkowa zamówienia 3500 kg 3. Miruna lub dorsz mrożony - tusza mrożona, bez glazury, patroszona, bez głowy. Niedopuszczalne tusze częściowo lub w całości rozmrożone, o niewłaściwym smaku lub zapachu oraz teksturze po przyrządzeniu, a także obecność zanieczyszczeń mechanicznych lub organicznych. Temperatura wewnątrz bloku poniżej -18°C. Opakowania do 20 kg. Polska Norma: PN-91/A-86756. Ilość szacunkowa zamówienia 1000 kg UWAGA: Ryby mrożone i przetworzone powinny być w opakowaniach wykonanych z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością i prawidłowo oznakowanych oraz przewożone w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymaganiami HACCP. Przy każdej dostawie ma być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152400002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNE DOSTAWY RYB I PRODUKTÓW RYBNYCH DO ARESZTU ŚLEDCZEGO W JELENIEJ GÓRZE
Dodano: 2013-04-05 - SUKCESYWNE DOSTAWY RYB I PRODUKTÓW RYBNYCH DO ARESZTU ŚLEDCZEGO W JELENIEJ GÓRZE
Dodano: 2012-04-26 - Dostawa Konserw Rybnych i Ryb Przetworzonych
Dodano: 2010-04-26 - Dostawa ryb i przetworów rybnych do Zakładu Karnego w Zarębie
Dodano: 2009-03-19