Przetargi.pl
Dostawa konserw rybnych oraz ryb przetworzonych i mrożonych

Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3272600
  • Data zamieszczenia: 2013-06-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
    ul. Kleczkowska 35 35
    50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3272600
    REGON: 00032054900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa konserw rybnych oraz ryb przetworzonych i mrożonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I grupa: 1. Konserwa rybna w oleju - konserwa wyprodukowana z ryb i oleju roślinnego z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych; minimalna zawartość ryby 50 %. Opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, szczelnie zamknięta (bez wad zamknięcia puszki), niezdeformowana. Polska Norma:PN-91/A-86763 i PN-91/A-86763/Az4:2001. Ilość szacunkowa zamówienia 1600 kg. 2. Konserwa rybna w pomidorach - konserwa wyprodukowana z ryb i sosu pomidorowego z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych; minimalna zawartość ryby 50 %. Opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, szczelnie zamknięta (bez wad zamknięcia puszki), niezdeformowana. Polska Norma: PN-91/A-86763 i PN-91/A-86763/Az4:2001. Ilość szacunkowa zamówienia 1600 kg 3. Paprykarz szczeciński - konserwa wyprodukowana z ryb, warzyw, oleju i ryżu z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych; minimalna zawartość ryby 30%. Opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, szczelnie zamknięta (bez wad zamknięcia puszki), niezdeformowana. Polska Norma: PN-91/A-86763 i PN-91/A-86763/Az4:2001. Ilość szacunkowa zamówienia 4200 kg UWAGA: Konserwy powinny być w opakowaniach wykonanych z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nieuszkodzonych i prawidłowo oznakowanych oraz przewożone w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymaganiami HACCP. Przy każdej dostawie ma być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). II grupa: 1. Burger rybny panierowany mrożony - burgery jednolite o wyrównanej wielkości, masa netto: 80-100 g. Niedopuszczalne burgery częściowo lub w całości rozmrożone, o niewłaściwym smaku i zapachu oraz teksturze po przyrządzeniu, a także obecność zanieczyszczeń mechanicznych lub organicznych. Opakowania do 20 kg. Polska Norma: PN-97/A-86769. Ilość szacunkowa zamówienia 3500 kg 2. Płaty śledziowe a la matjas - filety śledziowe solone, z dodatkiem substancji dodatkowych dozwolonych. Niedopuszczalny niewłaściwy smak i zapach, a także obecność zanieczyszczeń mechanicznych lub organicznych. Opakowania do 20 kg. Polska Norma: PN-94/A-86759. Ilość szacunkowa zamówienia 3500 kg 3. Miruna lub dorsz mrożony - tusza mrożona, bez glazury, patroszona, bez głowy. Niedopuszczalne tusze częściowo lub w całości rozmrożone, o niewłaściwym smaku lub zapachu oraz teksturze po przyrządzeniu, a także obecność zanieczyszczeń mechanicznych lub organicznych. Temperatura wewnątrz bloku poniżej -18°C. Opakowania do 20 kg. Polska Norma: PN-91/A-86756. Ilość szacunkowa zamówienia 1000 kg UWAGA: Ryby mrożone i przetworzone powinny być w opakowaniach wykonanych z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością i prawidłowo oznakowanych oraz przewożone w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymaganiami HACCP. Przy każdej dostawie ma być dostarczony Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152400002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach