Przetargi.pl
Dostawa konserw mięsnych i rybnych do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim

ZAKŁAD KARNY W ZAMOŚCIU ogłasza przetarg

  • Adres: 26-930 Garbatka Letnisko, Brzustów 62
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 48 6211250
  • Data zamieszczenia: 2024-06-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZAKŁAD KARNY W ZAMOŚCIU
    Brzustów 62
    26-930 Garbatka Letnisko, woj. lubelskie
    tel. 48 6211250
    REGON: 8121058480
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa konserw mięsnych i rybnych do jednostek penitencjarnych w Okręgu Lubelskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Cześć I - Dostawa konserw mięsnych1.Konserwa turystyczna 300g z samootwieraczemZawartość mięsa wieprzowego lub wołowego w tym oddzielanego mechanicznie oraz podrobów i skór nie mniej niż 20% dopuszczalny dodatek mięsa i skór z kurczaka lub indyka w tym również mięsa oddzielanego mechanicznie. kg 9 150CPV 15131000-52.Przysmak śniadaniowy 300g z samootwieraczemZawartość mięsa wieprzowego lub wołowego w tym oddzielanego mechanicznie oraz podrobów i skór nie mniej niż 20% dopuszczalny dodatek mięsa i skór z kurczaka lub indyka w tym również mięsa oddzielanego mechanicznie.kg 8 600CPV 15131000-53.Pasztet konserwa 300g z samootwieraczemZawartość mięsa z kurczaka w tym oddzielanego mechanicznie nie mniej niż 15% Dopuszczalny dodatek mięsa, podrobów i skór wieprzowych oraz z kurczaka lub indyka.kg 7 100CPV 15131310-14.Pasztet drobiowy alupack 110-130gŁączna zawartość mięsa z kurczaka w tym oddzielanego mechanicznie oraz podrobów i skór z kurczaka nie mniej niż 30%. Niedopuszczalne dodatki mięsa wieprzowego. Opakowanie alupack umożliwiające otwarcie bez użycia otwieracza.kg 2 190CPV 15131310-1Cześć II – Dostawa konserw rybnych1.Paprykarz szczeciński 300-330g z samootwieraczemZawartość ryby w tym ryby rozdrobnionej nie mniej niż 30 %kg 10 600CPV 15243000-32.Śledź w oleju 300-330g z samootwieraczemZawartość śledzia w konserwie nie mniej niż 55%kg 700CPV 15241200-13.Śledź w pomidorach 300-330g z samootwieraczemZawartość śledzia w konserwie nie mniej niż 55%kg 2 250CPV 15241200-1
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają warunki udziału w postępowaniu. 1. Warunki udziału w postępowaniu: 1) posiadają zdolność do występowania w obrocie gospodarczym; 2) posiadają uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej lub finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) posiadają zdolność techniczną lub zawodową do należytego wykonania zamówienia. Zgodnie z SWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-06-18

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach