Przetargi.pl
Dostawa i zakup mięsa i wędlin w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42

Dom Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli ogłasza przetarg

  • Adres: 98-220 Zduńska Wola, ul. Łaska 42
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 0-43 8232570 , fax. 0-43 8232570
  • Data zamieszczenia: 2010-11-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli
    ul. Łaska 42 42
    98-220 Zduńska Wola, woj. łódzkie
    tel. 0-43 8232570, fax. 0-43 8232570
    REGON: 00031175700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna pomocy społecznej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa i zakup mięsa i wędlin w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup mięsa i wędlin w Domu Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli, ul. Łaska 42. 2. Pracownik zajmujący się zaopatrzeniem zamawia telefonicznie określone ilości mięsa i wędlin. 3. Dostawca dowozi zamówiony towar do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu najpóźniej w dniu następnym w godzinach pracy magazyniera tj. 7.00-15.00. 4. Płatność za zakupiony towar następuje przelewem po otrzymaniu faktury w terminie 14 dni. 5. Wybór dostawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. W wyborze oferenta istotną będzie cena na nw. towary: kaszanka cienka - 1 kg, kiełbasa krakowska - 1 kg, mortadela - 1 kg, parówki wieprzowe grube - 1 kg, ogonówka - 1 kg, mielonka wieprzowa - 1 kg, pasztetowa - 1 kg, pasztet pieczony - 1 kg, pieczeń rzymska - 1 kg, salceson włoski - 1 kg, kiełbasa śląska - 1 kg, kiełbasa szynkowa - 1 kg, kiełbasa zwyczajna - 1 kg, kiełbasa łopatkowa - 1 kg, kiełbasa zielonogórska - 1 kg, kiełbasa biała parzona - 1 kg, kiełbasa żywiecka - 1 kg, baleron gotowany - 1 kg, szynka wieprzowa gotowana - 1 kg, baleron drobiowy - 1 kg, polędwica drobiowa - 1 kg, mięso mielone wieprzowe - 1 kg, schab z kością - 1 kg, wieprzowina I - 1 kg, wieprzowina gulaszowa - 1 kg, wołowina bez kości z udźca (zrazówka) - 1 kg, wołowina z kością (antrykot) - 1 kg, nogi wieprzowe - 1 kg, golonki wieprzowe - 1 kg, ozory wieprzowe - 1 kg. W przypadku nie posiadania w dystrybucji całego wymienionego asortymentu wędlin dopuszczalne jest podanie w ofercie równoważnego produktu (o podobnych recepturze i smaku). Orientacyjne miesięczne zapotrzebowanie na wyszczególnione towary: kaszanka cienka - 24 kg, kiełbasa krakowska - 21 kg, mortadela - 12 kg, parówki wieprzowe grube - 25 kg, ogonówka - 22 kg, mielonka wieprzowa - 10 kg, pasztetowa - 10 kg, pasztet pieczony - 16 kg, pieczeń rzymska - 12 kg, salceson włoski - 23 kg, kiełbasa śląska - 10 kg, kiełbasa szynkowa - 10 kg, kiełbasa zwyczajna - 6 kg, kiełbasa łopatkowa - 12 kg, kiełbasa zielonogórska - 6kg, kiełbasa biała parzona - 30 kg, kiełbasa żywiecka - 20 kg, baleron gotowany - 20 kg, szynka wieprzowa gotowana - 15 kg, baleron drobiowy - 20 kg, polędwica drobiowa - 15 kg, mięso mielone wieprzowe - 56 kg, schab z kością - 30 kg, wieprzowina I - 45 kg, wieprzowina gulaszowa - 57 kg, wołowina bez kości z udźca (zrazówka) - 27 kg, wołowina z kością (antrykot) - 5 kg, nogi wieprzowe - 8 kg, golonki wieprzowe - 10 kg, ozory wieprzowe - 2 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiatzdunskowolski.pl/bip
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 10 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach