Wielofunkcyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Mazurska 6
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 624 76 96 , fax. 55 642 76 96
- Data zamieszczenia: 2011-01-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wielofunkcyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu
ul. Mazurska 6 6
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 624 76 96, fax. 55 642 76 96
REGON: 28045157600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.wpow.elblag.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i sprzedaż mięsa i wędliny dla Wielofunkcyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej w Elblągu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Łopatka b/k kg 53, Schab b/k kg 60, Karkówka b/k kg 50, Pachwina kg 27, Słonina kg 5, Wołowina zrazowa kg 20, Boczek surowy kg 12, Boczek wędzony kg 23, Smalec 200g szt 74, Smalec kg 7, Wątroba wieprzowa kg 3, Żeberka paski kg 53, Mięso mielone kg 120, Mięso gulaszowe kg 4, Kotlety drobiowe kg 62, Hamburger drobiowy kg 40, Kiełbasa mielonka kg 53, Kiełbasa żywiecka parz. kg 30, Kiełbasa krakowska parz. kg 30, Kiełbasa piwna kg 30, Kiełbasa kanapkowa kg 32, Kiełbasa zwyczajna kg 9, Kiełbasa śląska kg 100, Kiełbasa mortadela kg 55, Kiełbasa biała kg 63, Metka łososiowa kg 5, Kabanosy drobiowe kg 10, Szynka wędzona/ parzona kg 35, Szynka konserwowa kg 9, Konserwa mięsna 300 g szt 18, Łopatka pieczona kg 2, Schab pieczony kg 2, Polędwica drobiowa kg 60, Polędwica sopocka kg 25, Ogonówka kg 9, Baleron kg 5, Kaszanka Kg 3, Pasztet kg 54, Pasztet drobiowy 110 g szt 110, Pieczeń kg 25, Parówki cienkie kg 80, Salceson kg 2, Wątrobianka kg kg 3, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.wpow.elblag.com.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych
Dodano: 2015-11-10 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ 24. WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W GIŻYCKU
Dodano: 2015-10-09 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ JEDNOSTKI WOJSKOWEJ NR 4352 W GIŻYCKU
Dodano: 2015-08-11 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych.
Dodano: 2014-11-17 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych.
Dodano: 2013-11-18 - Przetarg nieograniczony na dostawy wyrobów mięsny przez okres 120miesięcy
Dodano: 2013-04-19 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych
Dodano: 2012-11-26 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych.
Dodano: 2011-11-17 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych.
Dodano: 2010-05-17 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych.
Dodano: 2009-05-18