Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach ogłasza przetarg
- Adres: 38-530 Zarszyn, Nowosielce 206
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 13 4653980 , fax. 13 4653980
- Data zamieszczenia: 2012-10-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach
Nowosielce 206 206
38-530 Zarszyn, woj. podkarpackie
tel. 13 4653980, fax. 13 4653980
REGON: 18029586600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsckr-nowosielce.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i montaż kompleksowego wyposażenia kuchni -Budowa hali sportowej z zapleczem przy Zespole Szkół w Nowosielcach - etap czternasty na 2012 rok - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa i montaż kompleksowego wyposażenia kuchni -Budowa hali sportowej z zapleczem przy Zespole Szkół w Nowosielcach - etap czternasty na 2012 rok Zakres dostawy i montażu obejmuje: sprzęt gastronomiczny, sprzęt sanitarny, pozostałe wyposażenie wchodzące w skład kuchni. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsckr-nowosielce.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa i montaż urządzeń kuchennych i elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego dla oddziałów przedszkolnych znajdujących się na terenie gminy Chmielnik w związku z realizacją przez Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Chmielniku projektu systemowego
Dodano: 2014-06-10 - Zakup pomocy dydaktycznych do pracowni na kierunku murarz, kucharz i mechanik pojazdów samochodowych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców
Dodano: 2014-04-16 - Zakup pomocy dydaktycznych w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców III
Dodano: 2013-12-20 - Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 4
Dodano: 2013-12-03 - Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 3
Dodano: 2013-11-21 - Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2
Dodano: 2013-10-30 - Dostawa naczyń, zastawy i szkła kuchennego do pracowni gastronomiczno - kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców, realizowanego w latach 2012-2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego z środków EFS, Prorytet IX, Działanie 9.2.
Dodano: 2013-10-09 - Dostawa nierdzewnych stołów roboczych, zlewów z szafkami wraz z montażem oraz pieca konwekcyjnego do pracowni gastronomiczno-kelnerskiej w Zespole Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących w Jarosławiu, projekt: Podkarpacie stawia na zawodowców realizowanego w latach 2012 - 2014 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków EFS, Priorytet IX, Działanie 9.2.
Dodano: 2013-08-05 - EZ/215/56/2013 Artykuły dla kuchni i oddziałów szpitalnych
Dodano: 2013-06-24 - Doposażenie kuchni WGD dla zapewnienia ciągu technologicznego przygotowania posiłków w ramach realizowanego projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Dodano: 2013-03-20