Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku ogłasza przetarg
- Adres: 15-702 Białystok, Knyszyńska
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 65 13 854, , fax. -
- Data zamieszczenia: 2019-07-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku
Knyszyńska 12
15-702 Białystok, woj. podlaskie
tel. 85 65 13 854, , fax. -
REGON: 18559000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsg.bialystok.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA GASTRONOMICZNEGO WYPOSAŻENIA STANOWISK PRACY PRZY REALIZACJI STAŻY I PRAKTYK ZAWODOWYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu gastronomicznego stanowiącego wyposażenie stanowisk pracy przy realizacji staży i praktyk zawodowych. Dostarczony sprzęt w ramach kompletów musi być tego samego rodzaju i musi być wizualnie jednolity (jedna linia). Zamawiający dopuszcza tolerancję od podanych wymiarów w granicy +/- 5%. Szczegółowy zakres dostawy został ujęty w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1a-d do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39314000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Zamawiający uzna, że warunek jest spełniony, jeżeli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a) formularz ofertowy (wzór – zał. nr 3 i 3.1 do SIWZ); b) pełnomocnictwo do podpisywania oferty oraz do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy/konsorcjum (np. jeśli ofertę podpisuje osoba/osoby nie figurujące w odpisie z właściwego rejestru); UWAGA !: Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia przekazania informacji o wynikach oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu i otrzymanych ocenach spełniania tych warunków, albo od zamieszczenia na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Przykład wzoru treści oświadczenia - Zał. nr 6 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa wyposażenia kuchni i stołówki szkolnej
Dodano: 2023-09-15 - Dostawa wyposażenia kuchni i stołówki szkolnej
Dodano: 2023-09-15 - Dostawa wyposażenia technologicznego do pomieszczeń zaadaptowanych na warsztaty gastronomiczne w budynku internatu Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Mońkach przy ul. Tysiąclecia 15 A
Dodano: 2019-03-27 - Dostawa drobnego sprzętu gastronomicznego stanowiącego wyposażenie stanowisk pracy przy realizacji kursów, staży i praktyk zawodowych.
Dodano: 2017-11-09 - Dostawa drobnego sprzętu gastronomicznego stanowiącego wyposażenie stanowisk pracy przy realizacji kursów, staży i praktyk zawodowych.
Dodano: 2017-10-30 - DOSTAWA GASTRONOMICZNEGO WYPOSAŻENIA STANOWISK PRACY PRZY REALIZACJI KURSÓW, STAŻY I PRAKTYK ZAWODOWYCH
Dodano: 2017-10-13