Przetargi.pl
Dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej

Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 00-908 Warszawa, Gen. Witolda Urbanowicza
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. +48261837865 , fax. +48261839723
  • Data zamieszczenia: 2018-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego
    Gen. Witolda Urbanowicza 2
    00-908 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. +48261837865, fax. +48261839723
    REGON: 121229000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wat.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej. Zadanie Nr 1: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Bulionówek, cedzaków, chochli, desek, dystrybutorów grzewczych, dzbanków, ekspozytorów, filiżanek, frytownicy, garnków różnego rodzaju, kieliszków, koszy, kubków, listew, łopatek, łyżeczek i łyżek różnego rodzaju, maszynki do mielenia mięsa, mieszadeł, mikserów ręcznych, misek, młynków, nadstawek, noży różnego rodzaju, obieraczek, otwieraczy, ostrzałek, patelni, pater, pędzli silikonowych płyt kloca masarskiego, podstaw pod garnki, pojemników różnego typu, pokryw, półmisków, rękawic, rózg stalowych, sit, skrobaczek, stojaków, szatkownicy, szczypców, szklanek, szufelek, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, tarek, tasaków, termometrów, tłuczków, ubijaków, wanien, wiader, widelców różnego rodzaju, worków do wyciskania, zestawów do przypraw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3 do SIWZ. Zadanie Nr 2: Dostawa wyposażenia kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Drabin aluminiowych, palet magazynowych, regałów z polipropylenu i ze stali chromowanej, stolików barowych, szafek bhp, taboretów, wiader na kółkach, różnego rodzaju wózków Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3A do SIWZ. Zadanie Nr 3:Dostawa maszyn kuchennych dla potrzeb nowotworzonej stołówki: Maszyny tunelowej do mycia naczyń, zmywarki, stanowiska roboczego do szatkowania warzyw. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3B oraz 3B1,3B2,3B3 do SIWZ. Zadanie Nr 4: Dostawa pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki: Pieców konwekcyjno-parowych i zmywarki. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: 3C oraz 3C1,3C2,3C3,3C4 do SIWZ. Zadanie Nr 5: Dostawa wyposażenia restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym: Krajalnicy żywności, taboretów gazowych, kostkarki do lodu, szaf chłodniczej. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3D do SIWZ. Zadanie Nr 6: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym: Bulionówek, chochel, cukiernic, dzbanków, filiżanek, garnków, koszyków, łopatek, nożyc, patelni, pieprzniczek, pojemników różnego rodzaju, porcjonerów, półmisków, salaterek różnego rodzaju, serwetników, solniczek, sosjerek, stojaków, szczypiec, sztućców stołówkowych (łyżeczek, łyżek, widelców i noży), świeczników, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, termosów, tłuczków, waz, widelców, witryn, wózków i wyciskaczy. Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3E do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39220000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferta składana przez Wykonawcę musi zawierać: a) „Formularz ofertowy” - załącznik nr 1 do SIWZ; b) „Oświadczenie dotyczące przesłanek wykluczenia” - załącznik nr 2 do SIWZ; c) „Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia” - załączniki nr 3,3A,3B,3C,3D,3E do SIWZ;

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach