Gnieźnieński Ośrodek Sportu i Rekreacji ogłasza przetarg
- Adres: 62-200 Gniezno, ul. Bł. Jolenty 5
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-61 424 86 00 , fax. 0-61 424 86 01
- Data zamieszczenia: 2013-11-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gnieźnieński Ośrodek Sportu i Rekreacji
ul. Bł. Jolenty 5 5
62-200 Gniezno, woj. wielkopolskie
tel. 0-61 424 86 00, fax. 0-61 424 86 01
REGON: 00100721100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gosir.gniezno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład budżetowy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa : drób,mięso, wędliny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
sukcesywna dostawa drobiu,mięsa i wędlin. Szczegółowy opis zamówienia znajduje się w załącznikunr 1,2,3 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gosir.gniezno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Mięsa drobiowego i wędlin drobiowych, mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-11-18 - Dostawa mięsa drobiowego - nr sprawy 4/ż/15
Dodano: 2015-08-27 - Dostawa produktów żywnościowych (drób, sery, masło, produkty mleczarskie, pieczywo, woda mineralna) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 27/15
Dodano: 2015-07-21 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych - mięso i produkty mięsne drobiowe do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 01 września 2015r. do 24 czerwca 2016r.
Dodano: 2015-07-21 - Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin DZ-751-18/15
Dodano: 2015-07-20 - Dostawa mięsa i wędlin drobiowych dla JW 3293 Powidz i JW 3918 Jarocin
Dodano: 2014-12-22 - Dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych dla JW 3293 Powidz i JW 3918 Jarocin.
Dodano: 2014-11-19 - Dostawa drobiu i przetworów drobiowych
Dodano: 2014-07-02 - sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych DZ-751-30/14
Dodano: 2014-06-26 - Dostawa produktów żywnościowych (drób, masło i sery, pieczywo, woda mineralna) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 27/14
Dodano: 2014-06-02