Gnieźnieński Ośrodek Sportu i Rekreacji ogłasza przetarg
- Adres: 62-200 Gniezno, ul. Bł. Jolenty 5
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-61 424 86 00 , fax. 0-61 424 86 01
- Data zamieszczenia: 2009-10-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gnieźnieński Ośrodek Sportu i Rekreacji
ul. Bł. Jolenty 5 5
62-200 Gniezno, woj. wielkopolskie
tel. 0-61 424 86 00, fax. 0-61 424 86 01
REGON: 00100721100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gosir.gniezno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład budżetowy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa drobiu, mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa drobiu, mięsa i wędlin - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią następujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1i2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 1. Dokumenty wymagane: - wypełniony i podpisany formularz asortymentowo - cenowy - załącznik nr 1,2,3. - formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru- załącznik nr 4. - oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych z wykorzystaniem wzoru- załącznik nr 5. - wzór umowy - załącznik nr 6. - aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS lub KRUS potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez osobę / osoby uprawnioną do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem. 2. Dokumenty dodatkowe - zaświadczenie z Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego, że zakład oraz samochody służące do transportu mięsa i wędlin znajdują się pod nadzorem inspekcji sanitarnej Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez osobę / osoby uprawnioną do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gosir.gniezno.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Mięsa drobiowego i wędlin drobiowych, mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-11-18 - Dostawa mięsa drobiowego - nr sprawy 4/ż/15
Dodano: 2015-08-27 - Dostawa produktów żywnościowych (drób, sery, masło, produkty mleczarskie, pieczywo, woda mineralna) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 27/15
Dodano: 2015-07-21 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych - mięso i produkty mięsne drobiowe do stołówki szkolnej w Gimnazjum im. Zbigniewa Herberta we Wronkach w dni nauki szkolnej od 01 września 2015r. do 24 czerwca 2016r.
Dodano: 2015-07-21 - Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin DZ-751-18/15
Dodano: 2015-07-20 - Dostawa mięsa i wędlin drobiowych dla JW 3293 Powidz i JW 3918 Jarocin
Dodano: 2014-12-22 - Dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych dla JW 3293 Powidz i JW 3918 Jarocin.
Dodano: 2014-11-19 - Dostawa drobiu i przetworów drobiowych
Dodano: 2014-07-02 - sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych DZ-751-30/14
Dodano: 2014-06-26 - Dostawa produktów żywnościowych (drób, masło i sery, pieczywo, woda mineralna) do Szpitala Klinicznego im. K. Jonschera UM w Poznaniu - PN 27/14
Dodano: 2014-06-02