Przetargi.pl
DOSTAWA DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH

Wojskowa Akademia Techniczna ogłasza przetarg

  • Adres: 00-908 Warszawa, ul. Kaliskiego 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6837865 , fax. 022 6837977
  • Data zamieszczenia: 2012-02-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowa Akademia Techniczna
    ul. Kaliskiego 2 2
    00-908 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6837865, fax. 022 6837977
    REGON: 01212290000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wat.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i wyrobów drobiowych: 1)Kurczaki 2)Noga z kurcząt 3)Filety z kurczaka świeży pierś podwójna 4)Podudzia z kurczaka - pałeczki 5)Skrzydełka z kurczaka 6)Korpusy drobiowe 7)Wątróbka drobiowa 8)Filety z indyka świeże 9)Filet wędzony z indyka 10)Szynka z piersi z indyczej 11)Szynka bankietowa z indyka 12)Rolada golonkowa, drobiowa 13)Rolada drobiowa 14)Szynka z kurcząt 15)Polędwica drobiowa (kanadyjska) 16)Polędwica drobiowa z majerankiem 17)Pasztet drobiowy, opakowanie od 130 g do 135g. 18)Pasztet drobiowy z żurawiną opakowanie od 130 do 250g 19)Indyk faszerowany 20)Kurczak z pieczarkami opiekany 21)Polędwica z pieczarkami 22)Polędwica miodowa oryginalna 23)Pierś królewiecka 24)Kurczak po sarmacku 25)Polędwica drobiowa z warzywami 26)Schab drobiowy 27)Pieczeń pyszna drobiowa Szczegółowo opisanych w załączniku Nr 3 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121203
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia publicznego jest zobowiązany wnieść, na czas związania ofertą, wadium w wysokości 6.000,00 zł (sześciu tysięcy złotych) przed upływem terminu składania ofert tj.: do dnia 21.02.2012r. do godz.09:00. Skuteczne wniesienie wadium przelewem oznacza obecność wymaganej kwoty wadium na koncie Zamawiającego w wyżej wymienionym terminie, czyli datą wpłaty wadium jest data wpływu na konto, a nie data złożenia przelewu. Wadium może być wniesione: 1)w formach przewidzianych w art. 45 ust. 6 ustawy Prawo zamówień publicznych. Dowodem wniesienia wadium będzie załączony do oferty oryginał lub kopia tego dokumentu. 2)w pieniądzu - przelewem na rachunek bankowy zamawiającego: PEKAO S.A. Warszawa, ul. Towarowa 25, Nr 34 1240 5918 1111 0000 4910 0228. z dopiskiem Wadium na dostawę drobiu i wyrobów drobiowych

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wat.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną