Zespół Opieki Zdrowotnej w Głogowie ogłasza przetarg
- Adres: 67-200 Głogów, ul. Kościuszki 15
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 076 8373211 , fax. 076 8373377
- Data zamieszczenia: 2010-12-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Głogowie
ul. Kościuszki 15 15
67-200 Głogów, woj. dolnośląskie
tel. 076 8373211, fax. 076 8373377
REGON: 00030878400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa drobiu i podrobów dla potrzeb kuchni szpitalnej w ZOZ Głogów. Znak sprawy: ZP/51/2010 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia stanowi jedno niepodzielne zadanie składające się z 15 pozycji w tym: kurczak świeży i mrożony VAC, pałki, skrzydełka i udka z kurczaka świeże, porcje rosołowe z kurczaka świeże i mrożone VAC, mięso mielone drobiowe z kurczaka świeże i mrożone, filet z kurczaka i indyka pojedynczy świeży, mięso mielone i gulaszowe z indyka, wątróbka i żołądki z kurczaka świeże. 2. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot zamówienia zgodnie ze wszystkimi wymaganiami zamawiającego wskazanymi w SIWZ. 3. Wykonawca dostarczać będzie przedmiot zamówienia środkami transportu spełniającymi wymogi rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 roku w sprawie wymogów sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności. 4. Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe odpowiadające warunkom jakościowym, zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami lub równoważnymi, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami i systemem HACCP, posiadające ważne zezwolenia i decyzje wymagane przepisami prawa na produkcję i obrót oferowanym przedmiotem zamówienia, spełniające wymogi określone przepisami ustawy z 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz aktów wykonawczych do niej. 5. Dostawa w pojemnikach zamkniętych, dwa razy w tygodniu (wtorek, czwartek) do godziny 10:00 według dziennego zapotrzebowania składanego z dwudniowym wyprzedzeniem, transportem wykonawcy na jego koszt i ryzyko. Zamówienie - telefoniczne lub fax. Do każdej dostawy wymagane świadectwo wystawione przez Zakład Higieny Weterynaryjnej oraz handlowy dokument identyfikacyjny. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu mniejszej ilości produktów. 7. W trakcie realizacji umowy zamawiający może dokonywać przesunięć ilościowych między poszczególnymi pozycjami asortymentu w granicach wartości zawartej umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy w niniejszym postępowaniu nie wymaga wnoszenia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biuletyn.sbip.pl/zoz
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa art. mięsa drobiowego, pieczywa i art. mleczarskich dla Głogowskiego Szpitala Powiatowego sp. z o.o. Znak sprawy ZP/12/2016
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i drobiowego; USK/DZP/PN-22/2016
Dodano: 2016-03-16 - DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2015-11-23 - DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2015-10-27 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych. Nr sprawy: ŻYWN/555/2015
Dodano: 2015-09-21 - Dostawa mięsa drobiowego i wieprzowego
Dodano: 2015-03-03 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych w 2015 roku
Dodano: 2014-10-08 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych w 2015 roku
Dodano: 2014-09-10 - Dostwa mięsa drobiowego
Dodano: 2014-07-30 - Dostawa drobiu, podrobów i wyrobów drobiowych dla Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Ostrowinie.
Dodano: 2014-05-13