Przetargi.pl
Dostawa drobiu i podrobów dla potrzeb kuchni szpitalnej w ZOZ Głogów. Znak sprawy: ZP/51/2010

Zespół Opieki Zdrowotnej w Głogowie ogłasza przetarg

  • Adres: 67-200 Głogów, ul. Kościuszki 15
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 076 8373211 , fax. 076 8373377
  • Data zamieszczenia: 2010-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Głogowie
    ul. Kościuszki 15 15
    67-200 Głogów, woj. dolnośląskie
    tel. 076 8373211, fax. 076 8373377
    REGON: 00030878400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa drobiu i podrobów dla potrzeb kuchni szpitalnej w ZOZ Głogów. Znak sprawy: ZP/51/2010
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia stanowi jedno niepodzielne zadanie składające się z 15 pozycji w tym: kurczak świeży i mrożony VAC, pałki, skrzydełka i udka z kurczaka świeże, porcje rosołowe z kurczaka świeże i mrożone VAC, mięso mielone drobiowe z kurczaka świeże i mrożone, filet z kurczaka i indyka pojedynczy świeży, mięso mielone i gulaszowe z indyka, wątróbka i żołądki z kurczaka świeże. 2. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot zamówienia zgodnie ze wszystkimi wymaganiami zamawiającego wskazanymi w SIWZ. 3. Wykonawca dostarczać będzie przedmiot zamówienia środkami transportu spełniającymi wymogi rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 roku w sprawie wymogów sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności. 4. Wykonawca dostarczy produkty żywnościowe odpowiadające warunkom jakościowym, zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami lub równoważnymi, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami i systemem HACCP, posiadające ważne zezwolenia i decyzje wymagane przepisami prawa na produkcję i obrót oferowanym przedmiotem zamówienia, spełniające wymogi określone przepisami ustawy z 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz aktów wykonawczych do niej. 5. Dostawa w pojemnikach zamkniętych, dwa razy w tygodniu (wtorek, czwartek) do godziny 10:00 według dziennego zapotrzebowania składanego z dwudniowym wyprzedzeniem, transportem wykonawcy na jego koszt i ryzyko. Zamówienie - telefoniczne lub fax. Do każdej dostawy wymagane świadectwo wystawione przez Zakład Higieny Weterynaryjnej oraz handlowy dokument identyfikacyjny. 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo zakupu mniejszej ilości produktów. 7. W trakcie realizacji umowy zamawiający może dokonywać przesunięć ilościowych między poszczególnymi pozycjami asortymentu w granicach wartości zawartej umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy w niniejszym postępowaniu nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biuletyn.sbip.pl/zoz
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach