Przetargi.pl
„Dostawa doposażenie klasopracowni gastronomicznej w ZSCKR w Nowosielcach”

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach ogłasza przetarg

  • Adres: 38530 Zarszyn, Nowosielce
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 134 653 980 , fax. 134 653 980
  • Data zamieszczenia: 2017-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach
    Nowosielce 206
    38530 Zarszyn, woj. podkarpackie
    tel. 134 653 980, fax. 134 653 980
    REGON: 18029586600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zsckr-nowosielce.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Dostawa doposażenie klasopracowni gastronomicznej w ZSCKR w Nowosielcach”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    W skład zamówienie wchodzi następujący asortyment: Zadanie nr 1: dostawa doposażenie klasopracowni gastronomicznej Garnki Moździerz Formy do babki shaker do koktajli tace kelnerskie maty kelnerskie wyciskacz do cytryn Zestaw do fondue Sztućce do homara Garnek do gotowania mleka Brytfanna do gotowania i pieczenia ryb z rusztem Kociołek do serwowania gulaszu Sztućce do spaghetti Pistolet do flambirowania Noże + deska do serów Patelnie do naleśników (porządne) Patelnie z powłoką non-stick Palnik z rusztem flambirowania Oraz inny drobny asortyment wg załącznika nr 3 do SIWZ Zadanie nr 2: dostawa doposażenie stołówki szkolnej Zestaw noży kuchennych Deski HACAP wszystkie kolory Patelnia Talerze płytkie Talerze głębokie Talerze deserowe Kubki 25 ml Tarcza do robota kuchennego CUPE R 301 Koło ścierne do odbieraka ziemniaków Oraz inny drobny asortyment wg załącznika nr 3a do Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załączniki nr 3 i 3a do SIWZ oraz wzór umowy, stanowiący załącznik Nr 4 do SIWZ. Cały w/w asortyment ma być dobrany wg zdjęcia poglądowego do niniejszych załączników i posiadać niezbędne certyfikaty dopuszczające do żywności.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39162100-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach