Przetargi.pl
Dostawa dla potrzeb Zakładu Karnego w Oleśnicy mięsa i wyrobów wędliniarskich.

Zakład Karny w Oleśnicy ogłasza przetarg

  • Adres: 56-400 Oleśnica, ul. Wały Jagiellońskie 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-71 3980700, 3980705 , fax. 0-71 3980712
  • Data zamieszczenia: 2013-01-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Oleśnicy
    ul. Wały Jagiellońskie 1 1
    56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie
    tel. 0-71 3980700, 3980705, fax. 0-71 3980712
    REGON: 00032057800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa dla potrzeb Zakładu Karnego w Oleśnicy mięsa i wyrobów wędliniarskich.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wędliniarskich w asortymentach i ilościach niżej wymienionych do Zakładu karnego w Oleśnicy. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres 12 miesięcy. Artykuły mięsne objęte tym postępowaniem muszą spełniać wymagania polskich norm PN lub europejskich norm zharmonizowanych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na części: część I obejmującą - mięso,wędliny wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wieprzowe łopatka z kością 2000 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe 250 kg 3. Mięso wołowe gulaszowe 250 kg 4. Kiełbasa parówkowa cienka 350 kg 5. Kiełbasa zwyczajna 500 kg 6. Kiełbasa śląska 250 kg 7. Kiełbasa biała parzona 40 kg 8. Mortadel 700 kg 9. Szynka tyrolska 400 kg 10. Pasztet borowikowy 400 kg 11. Szynkówka z warzywami 400 kg 12. Metka łososiowa 400 kg 13. Kaszanka jęczmienna 250 kg 14. Boczek wędzony parzony 70 kg 15. Wątroba wieprzowa 400 kg część II obejmującą - mięso drobiowe : 1. Kurczak świeży 1000 kg 2. Filet z kurczaka 50 kg 3. Mięso drobiowe gulaszowe 150 kg 4. Skrzydła drobiowe 500 kg 5. Nogi z kurczaka 50 kg 6. Serca drobiowe 200 kg część III obejmującą - wędliny drobiowe: 1. Polędwica drobiowa 80 kg 2. Szynka drobiowa 80 kg 3. Pasztetowa drobiowa 700 kg 4. Kiełbasa parówkowa cienka drobiowa 400 kg 5. Serdelki drobiowe 80 kg 6. Mielonka drobiowa 750 kg Wykonawca może złożyć ofertę na wybrane przez siebie części zamówienia, o ile oferta obejmuje wszystkie produkty w danej części.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach