Dom Pomocy Społecznej w Bramkach ogłasza przetarg
- Adres: 05-870 Błonie, ul. Północna 18
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0-22 7256127 , fax. 0-22 7256066
- Data zamieszczenia: 2015-11-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
ul. Północna 18 18
05-870 Błonie, woj. mazowieckie
tel. 0-22 7256127, fax. 0-22 7256066
REGON: 00029581100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsbramki.org
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa dla Domu Pomocy Społecznej im. ks. Kardynała Józefa Glempa w Bramkach, mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiowych na I półrocze 2016 roku. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Baleron odtłuszczony zawartość mięsa min. 69% kg 120 Baleron wędzony zawartość mięsa min.77% kg 240 Boczek rolowany pieczony zawartość mięsa min. 95% kg 40 Boczek rolowany zawartość mięsa min. 95% kg 40 Boczek wędzony zawartość mięsa min. 80% kg 20 Filet pieczony z indyka zawartość mięsa min. 64% kg 30 Filet z piersi indyka kg 40 Golonka wieprzowa kg 60 Karkówka b/k kg 80 Kaszanka kg 130 Kiełbasa biała zawartość mięsa min. 62% kg 40 Kiełbasa dębicka (nie rozdrobniona) kg 70 Kiełbasa krakowska podsuszana (nie rozdrobniona) kg 60 Kiełbasa parówkowa kg 90 Kiełbasa podwawelska (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 77% kg 180 Kiełbasa szynkowa z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 70 Kiełbasa żywiecka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 53% kg 120 Korpus z kurczaka kg 400 Kości schabowe kg 600 Kości wędzone kg 10 Kurczak cały kg. 80 Łopatka bez kości kg 500 Łopatka pieczona zawartość mięsa min. 77% kg 120 Mięso wołowe gulaszowe paczka (600g-700g kg 100 Nogi wieprzowe kg 60 Ogonówka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 71% kg 130 Parówki 50% mięsa chudego bez MOM kg 160 Parówki cielęce zawartość mięsa min. 85% kg 150 Pasztet drobiowy pieczony zawartość mięsa min. 53% kg 50 Pieczeń Rzymska kg 100 Piersi z kurczaka (filet) kg 320 Polędwica drobiowa (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 44% kg 120 Polędwica sopocka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 100 Polędwica z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 45% kg 100 Salceson włoski zawartość mięsa min. 70% kg 80 Schab pieczony kg 80 Schab środkowy bez kości kg 200 Słonina kg 40 Szynka drobiowa (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 41% kg 140 Szynka gotowana zawartość mięsa min. 68% kg 80 Szynka konserwowa kg 130 Szynka wędzona zawartość mięsa min. 70% kg 80 Szynka wiejska zawartość mięsa min. 70% kg 40 Szynka z indyka (nie rozdrobniona) kg 120 Udziec kurczaka z kością (180g-200g) szt. 2900 Wątróbka drobiowa kg 230 Żeberka (szerokie) 800g szt. 350 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpsbramki.org
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Gminnego Centrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji w Długosiodle
Dodano: 2016-07-27 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Publicznego Przedszkola i Zespołu Szkół w Żelechowie
Dodano: 2016-07-21 - Sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej Weterana Walki i Pracy w Radomiu, ul. Wyścigowa 16
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa dla Domu Pomocy Społecznej im. Ks. kardynała Józefa Glempa w Bramkach, mięsa, wędlin , drobiu i wyrobów drobiowych na II półrocze 2016 roku
Dodano: 2016-06-02 - Dostawy mięsa i wędlin sprawa nr 220/01/2016
Dodano: 2016-05-20 - Przetarg na dostawę artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-05-17 - DOSTAWY DROBIU wykonywane sukcesywnie w okresie od 01.06.2016r. do 31.05.2017r.
Dodano: 2016-04-12 - Dostawa mięsa do kuchni Szpitala Praskiego p. w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o.
Dodano: 2016-03-09 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny.
Dodano: 2016-03-09 - Dostawy produktów spożywczych oraz mięsa, wędlin i drobiu do Jednostek Organizacyjnych Powiatu Kozienickiego
Dodano: 2016-03-03