Przetargi.pl
Dostawa dań gotowych, zup oraz konserw odpowiadających normom posiłków profilaktycznych

Zespół Składnic Lasów Państwowych w Stargardzie Szczecińskim ogłasza przetarg

  • Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, ul. Wojska Polskiego 119
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 5771832 , fax. 091 5772899
  • Data zamieszczenia: 2009-11-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Składnic Lasów Państwowych w Stargardzie Szczecińskim
    ul. Wojska Polskiego 119 119
    73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 5771832, fax. 091 5772899
    REGON: 81053949100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna LP nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa dań gotowych, zup oraz konserw odpowiadających normom posiłków profilaktycznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa posiłków profilaktycznych. Opis przedmiotu zamówienia 1. Przedmiot zamówienia stanowią dania gotowe, zupy oraz konserwy odpowiadające normom posiłków profilaktycznych . a) Dania gotowe Fasola z kiełbasą po bretońsku min. słoik 540 ml, masa netto min. 540 g min. 950 kcal 8350 szt. Fasola z boczkiem po bretońskumin. Słoik 540 ml, masa netto min. 540 g, min. 950 kcal 490 szt. Leczo pieczarkowe z kiełbasą min. słoik 540 ml, masa netto min. 500 g min. 950 kcal 2190 szt. Gołąbki w sosie pomidorowymmin. słoik 540 ml, masa netto min. 500 g min. 950 kcal 8980 szt. Gulasz wołowy w sosie węgierskimmin. słoik 540 ml, masa netto min. 520 g min. 950 kcal 4890 szt. Klopsiki w sosie koperkowym min. słoik 540 ml, masa netto min. 510 g min. 950 kcal 1130 szt. Klopsiki w sosie pieczarkowymmin. słoik 540 ml, masa netto min. 510 g min. 950 kcal 1390 szt. Klopsiki w sosie pomidorowymmin. słoik 540 ml, masa netto min. 510 g min. 950 kcal 4020 szt. Pulpety w sosie pomidorowymmin. słoik 540 ml, masa netto min 510 g min. 950 kcal 2440 szt. Bigos min. Słoik 540 ml, masa netto min. 540 g min. 950 kcal 1000 szt. Kiełbasa domowa min. Słoik 540 ml, masa netto min. 510 g min. 950 kcal 1000 szt. Pasztet domowy min. Słoik 540 ml, masa netto min. 510 g min. 950 kcal 1000 szt b) Zupy Gulaszowa min. słoik 720 ml, masa netto min. 680 g min. 950 kcal 2000 szt. Fasolowa na wędzoncemin. Słoik 720 ml, masa netto min. 680 g min. 950 kcal 2000 szt. Kapuśniak na wędzoncemin. słoik 720 ml, masa netto min. 680 g min. 950 kcal 1500 szt. Grochówka na wędzoncemin. Słoik 720 ml, masa netto min. 680 g min. 950 kcal 1500 szt. Żurek z kiełbasą min. Słoik 720 ml, masa netto min. 680 g min. 950 kcal 1000 szt. Flaki wieprzowe w rosolemin. Słoik 720 ml, masa netto min. 680 g min. 950 kcal 1000 szt. c) Konserwy Gulasz angielski puszka 300 g, 500 szt. Konserwa turystyczna puszka 300 g, 500 szt. Konserwa tyrolska puszka 300 g, 500 szt. Golonka wieprzowa puszka 300 g 500 szt. Przysmak śniadaniowy puszka 300 g, 500 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158943004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłacenia wadium
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w ustawie oraz siwz , tj: 1) posiadają uprawnienia niezbędne do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania wyżej wymienionych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą (spełnia - niespełna)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, zwanej dalej ustawą, Zamawiający żąda przedłożenia następujących dokumentów: 1.1. Oświadczenia o spełnianiu warunków określonych w art. 22 i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. zgodnie z treścią załącznika nr 2 do druku oferty. 1.2. Aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 1.3. Aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Uwaga : Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa pkt 1.2-1.3, składa dokumenty określone w § 2 Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19.05.2006 r w sprawie rodzajów dokumentów jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form , w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz.U.nr 87 , poz. 605).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lasy.szczecin.gov.pl/zsstargard
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach