Przetargi.pl
Dostawa ciast i wyrobów ciastkarskich

Wojskowa Akademia Techniczna ogłasza przetarg

  • Adres: 00-908 Warszawa, gen Sylwestra Kaliskiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. +48261837865 , fax. +48261839723
  • Data zamieszczenia: 2017-07-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowa Akademia Techniczna
    gen Sylwestra Kaliskiego 2
    00-908 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. +48261837865, fax. +48261839723
    REGON: 121229000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa ciast i wyrobów ciastkarskich
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa ciast i wyrobów ciastkarskich: babeczek z ciasta kruchego z różnym nadzieniem, babek drożdżowych i piaskowych, bułek drożdżowych z nadzieniem, ciasteczek: biszkoptowych, francuskich, z wiórków kokosowych, z ciasta kruchego, rożków z ciasta francuskiego, eklerek, ptysi, ciastek z owocami, ciastek z ciasta parzonego, smażonego, ciastek z ciasta francuskiego z różnym nadzieniem, ciastek z ciasta biszkoptowego z różnym nadzieniem, ciast drożdżowych, ciast biszkoptowych, ciast ucieranych, ciast jogurtowych, ciast: z makiem, z bakaliami, z bitą śmietaną, kremem, masą budyniową, masą owocową, masą toffi, z jabłkami, miodem, wiórkami kokosowymi, orzechami, serkiem mascarpone, ciast korzennych, drożdżówek z różnym nadzieniem, jagodzianek, faworków, oponek, pasztecików drożdżowych z nadzieniem, pączków z różnym nadzieniem, strucli z ciasta drożdżowego, rolad z ciasta biszkoptowego, różnego rodzaju serników oraz tortów okolicznościowych Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3 do SIWZ. Przedmiot zamówienia winien być wytwarzany i dostarczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności: 1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2017, poz. 149), 2) rozporządzenia (WE) Nr 1642/2003 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 22 lipca 2003 r. ustalające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Europejski Urząd ds. bezpieczeństwa żywności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności (Dz.U. WE L 31), 3) rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych, 4) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych (Dz. U. z 2016 r., poz. 1604 z późn.zm.), 5) rozporządzenia (WE) Nr 10/2011 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 14 stycznia 2011 r., w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15812000-3

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach