Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2014. Postępowanie drugie

Powiat Świdwiński ogłasza przetarg

  • Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
  • Data zamieszczenia: 2013-12-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
    ul. Mieszka I 16 16
    78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
    REGON: 33092078800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2014. Postępowanie drugie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Cukier kg 370 Mąka pszenna 1kg kg 220 Kasza jęczmienna 1kg kg 90 Kasza gryczana 1kg kg 90 Kasza manna 1kg kg 30 Ryż 1kg kg 180 Makarony z pszenicy durum /różne kształty/ kg 160 Płatki kukurydziane kg 60 Płatki śniadaniowe (róźne smaki) kg 60 Płatki owsiane kg 15 Dżem wysokosłodzony /różne smaki/ 270g szt. 30 Marmolada wieloowocowa 500g szt. 100 Powidła śliwkowe 500g szt. 40 Groszek konserwowy 400 g szt. 70 Keczup 500g szt. 90 Koncentrat pomidorowy 30% 200g szt. 140 Koncentrat pomidorowy 30% - 850g szt. 30 Syrop owocowy 430ml szt. 50 Kukurydza 400g szt. 40 Majonez 700ml szt. 50 Majonez 260g szt. 40 Ogórki konserwowe0,9l szt. 20 Papryka konserwowa0,9l szt. 60 Sałatka warzywna0,9l szt. 50 Szczaw konserwowy0,9l szt. 50 Fasola konserwowa 400g szt. 20 Herbata ekspresowa 28g szt. 80 Kakao 100 % - 200 g szt. 40 Kawa Inka 150 g szt. 70 Pasztet drobiowy 160g szt. 160 Sałatka z makreli 300g szt. 130 Mąka ziemniaczana kg 20 Sól jodowana kg 140 Olej uniwersalny 1l szt 130 Frytura do smażenia kg 30 Margaryna zwykła 250g szt. 20 Musztarda 180g szt. 70 Chrzan tarty 270g szt. 70 Papryka mielona słodka, ostra 20g szt. 100 Pieprz naturalny mielony 20g szt. 100 Przyprawa do kurczaka kg 50 Przyprawa do ryb kg 20 Przyprawa do mięsa wieprzowego kg 30 Proszek do pieczenia 20 g szt. 30 Ziele angielskie 20g szt. 30 Kwasek cytrynowy 20g szt. 80 Rosół drobiowy w kostce 120g szt. 50 Cukier waniliowy 20g szt 25 Cynamon 20g szt. 10 Galaretki owocowe 90g szt. 10 Czosnek granulowany 20g szt. 160 Liść laurowy 6g szt. 30 Majeranek 150g szt. 60 Natka suszona pietruszki 6g szt. 120 Ciastka różne kg 10 Cukierki owocowe kg 10 Cukierki czekoladowe kg 6 Jaja kurze 70-75g - 3700 szt. Wymagania szczególne do artykułów z poz. 37-57: Mają to być artykuły o zdecydowanych walorach smakowych i zapachowych, z jak najmniejszą domieszką sztucznych barwników i konserwantów
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach