Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2012.Część VI mięso świeże, wędliny i drób. Postępowanie drugie

Powiat Świdwiński ogłasza przetarg

  • Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
  • Data zamieszczenia: 2012-06-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
    ul. Mieszka I 16 16
    78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
    REGON: 33092078800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2012.Część VI mięso świeże, wędliny i drób. Postępowanie drugie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość 1 2 3 4 I Mięso świeże 1. Szynka wieprzowa b/k kg 5 2. Karkówka wieprzowa b/k kg 40 3. Schab wieprzowy b/k kg 55 4. Łopatka wieprzowa b/k, b/s kg 150 5. Wołowina extra kg 20 6. Żeberka wieprzowe kg 25 7. Biodrówka kg 5 8. Wątroba wieprzowa kg 20 II Wędliny świeże 1. Blok z indyka kg 8 2. Baleron z indyka kg 5,5 3. Kiełbasa piwna kg 35 4. Kiełbasa śląska kg 20 5. Kiełbasa szynkowa kg 13 6. Kiełbasa tyrolska kg 7 7. Kiełbasa żywiecka kg 13 8. Mielonka drobiowa kg 3 9. Parówki śląskie kg 25 10. Pasztetowa kg 15 11. Pieczeń rzymska kg 10 12. Polędwica z warzywami kg 20 13. Szynka mielona kg 8 14. Szynka wieprzowa kg 14 15. Wędzonka drobiowa kg 2 16. Kaszanka kg 16 17. Polędwica drobiowa kg 12 18. Kiełbasa zwyczajna kg 8 19. Mielonka konserwowa kg 2 20. Pieczeń drobiowa kg 10 21. Boczek parzony kg 10 22. Kiełbasa drobiowa kg 5 23. Kiełbasa biała kg 5 24. Baton szynkowy drobiowy kg 7 25. Filet z indyka pieczony kg 5 III Mięso drobiowe świeże 1. Kurczak kg 50 2. Filet z kurczaka surowy kg 62 3. Udka z kurczaka kg 40 4. Wątróbka drobiowa kg 15
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach