Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych w postaci wędlin oraz produktów wołowych-flaków do Szkoły Policji w Katowicach w 2018 r.

Szkoła Policji w Katowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 40684 Katowice, ul. Gen. Jankego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6069440, 6069441 , fax. 032 6069249, 6069279
  • Data zamieszczenia: 2017-10-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Katowicach
    ul. Gen. Jankego 276
    40684 Katowice, woj. śląskie
    tel. 032 6069440, 6069441, fax. 032 6069249, 6069279
    REGON: 27667677500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://katowice.szkolapolicji.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych w postaci wędlin oraz produktów wołowych-flaków do Szkoły Policji w Katowicach w 2018 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych w postaci wędlin oraz produktów wołowych- flaków do Szkoły Policji w Katowicach w 2018 r. wg. według kodu CPV: 15131130-5 (wędliny), 15131100-6 (produkty mięsno-wędliniarskie), 15131120-2 (produkty wędliniarskie), 15131134-3 (kaszanka i inne wędliny), 15131135-0 (wędliny drobiowe), 15131230-6 (salami), 15131600-1 (produkty wołowe i cielęce). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowe ilości zamawianego towaru dla 700 słuchaczy żywionych dziennie, określa Specyfikacja Asortymentowo-Ilościowo-Wartościowa dostaw wędlin oraz produktów wołowych - flaków w 2018 r. do Szkoły Policji w Katowicach, stanowiąca załącznik nr 1 do wniosku.Podane ilości są wielkościami szacunkowymi i nie zobowiązują Zamawiającego do zakupu produktów w tych ilościach.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2017 poz. 149 z późn. zm.)oraz Ustawie z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz.U z 2017 r. poz. 242 z późn. zm.), w szczególności podlegają stałemu nadzorowi właściwych władz.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Prawa zamówień publicznych. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia- załącznik nr 7 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach