Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce, bufecie oraz café w Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. Leona Schillera w Łodzi

Państwowa Wyższa Szkoła Filmowa Telewizyjnai Teatralna im. L. Schillera w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 90-323 Łódź, Targowa 61/63
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 422755841
  • Data zamieszczenia: 2023-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Filmowa Telewizyjnai Teatralna im. L. Schillera w Łodzi
    Targowa 61/63
    90-323 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 422755841
    REGON: 000275850
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.filmschool.lodz.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce, bufecie oraz café w Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. Leona Schillera w Łodzi
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - wieprzowina, wołowina Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1a Formularza cenowegoCzęść 2: dostawa produktów mleczarskichSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1b Formularza cenowegoCzęść 3: Drób, produkty mięsne z drobiuSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1c Formularza cenowegoCzęść 4: Dostawa różnych produktów spożywczych, oleje, produkty przemiału ziarnaSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1d Formularza cenowegoCzęść 5: Dostawa produktów mrożonychSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1e Formularza cenowegoCzęść 6: Dostawa jajekSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1f Formularza cenowegoCzęść 7: Dostawa ryb świeżych i mrożonychSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1g Formularza cenowegoCzęść 8: Dostawa pieczywa oraz wyrobów ciastkarskichSzczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SWZ oraz załącznik nr 1h Formularza cenowego
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Część nr: 1Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych z wieprzowiny i wołowiny o łącznej wartości koszyka zakupów 100 000,00 zł brutto (słownie: sto tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowyCzęść nr: 2Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – produktów mleczarskich o łącznej wartości koszyka zakupów 50 000,00 zł brutto (słownie: pięćdziesiąt tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 3Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – drobiu, produktów mięsnych z drobiu o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 4Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – dostawa rożnych produktów spożywczych, olejów, produktów przemiału ziarna o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowyCzęść nr: 5Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – produktów mrożonych o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 6Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Zamawiający nie stawia warunkuCzęść nr: 7Nazwa warunku:Warunek dotyczący uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówOpis warunku:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje: co najmniej 1 usługę polegającą na dostawie art. żywnościowych – dostawa ryb świeżych i mrożonych o łącznej wartości koszyka zakupów 30 000,00 zł brutto (słownie: trzydzieści tysięcy zł 00/100) w ramach jednej umowy.Część nr: 8Nazwa warunku:Warunek dotyczący zdolności technicznej lub zawodowejOpis warunku:Zamawiający nie stawia warunku
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-14

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach