Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2013 do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10

Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach ogłasza przetarg

  • Adres: 25-507 Kielce, ul. H. Sienkiewicza 36
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 041 343-13-54, 343 13 55 , fax. 041 343-13-54, 343 13 55
  • Data zamieszczenia: 2013-03-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach
    ul. H. Sienkiewicza 36 36
    25-507 Kielce, woj. świętokrzyskie
    tel. 041 343-13-54, 343 13 55, fax. 041 343-13-54, 343 13 55
    REGON: 00103679600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.swietokrzyska.ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ochotnicze Hufce Pracy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2013 do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, zgodnie z wcześniej złożonym zamówieniem, do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10. Zamówienie zostało podzielona na części: 1. Dostawa owoców i warzyw 2. Dostawa mięsa i przetworów mięsnych 3. Dostawa pieczywa 4. Dostawa mrożonek (warzywa, owoce, ryby) 5. Dostawa artykułów spożywczych 6. Dostawa produktów mleczarskich 7. Jaja kurze Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części. Zamawiający wymaga aby towary były świeże, o dobrym smaku dostarczane w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Muszą być w I gatunku. Każdy z produktów musi posiadać datę produkcji i termin przydatności do spożycia, artykuły muszą posiadać czytelne, trwałe metki z nazwą producenta, wagą i nazwą dostarczanego asortymentu. Produkty muszą być świeże, zakazuje się dostawy produktów rozmrożonych. Muszą być w porcjach, których wielkość zależy od ilości zamawianej. Szczegółowy opis przedmiotu i ilości zamówienia stanowi załącznik nr 1A do SIWZ, który jest jednocześnie formularzem cenowym, stanowiący integralną część z ofertą cenową. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części towaru wynikającym z braku zapotrzebowania lub zmniejszenia zapotrzebowania. W związku z tym Wykonawcy nie przysługuje z tego tytułu żadne roszczenie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swietokrzyska.ohp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach