Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu ogłasza przetarg
- Adres: 59-700 Bolesławiec, al. Tysiąclecia 30
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar , fax. 75 616 26 83
- Data zamieszczenia: 2015-08-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
al. Tysiąclecia 30 30
59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar, fax. 75 616 26 83
REGON: 00029419000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpsychiatryczny.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych: mięsa, wędlin, drobiu i konserw - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiotem postępowania są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Kuchni Zamawiającego, w asortymencie i ilościach szczegółowo opisanych w załączniku nr 2 do SIWZ (formularze asortymentowo-cenowe) oraz na zasadach przedstawionych w załączniku nr 3 do SIWZ (projekt umowy), z podziałem na trzy części: PAKIET nr 1, Mięso i wędliny (L.p. / asortyment / Ilość / J.m.): 1. KIEŁBASA PARÓWKOWA 1700 kg, 2. KIEŁBASA ZWYCZAJNA 1400 kg, 3. KIEŁBASA KANAPKOWA 1000 kg, 4. KIEŁBASA MIELONKA 1000 kg, 5. KIEŁBASA MORTADELA 700 kg, 6. KASZANKA 400 kg, 7. PASZTETOWA 1000 kg, 8. SALCESON WŁOSKI 1000 kg, 9. SMALEC 700 kg, 10. SCHAB Z KOŚCIĄ 800 kg, 11. KARKÓWKA Z KOŚCIĄ 200 kg, 12. ŁOPATKA Z KOŚCIĄ 1800 kg, 13. SŁONINA w płatach 500 kg, 14. FARSZ KLOPSOWY (MIĘSO MIELONE WOŁOWO WIEPRZOWE) 2500 kg, 15. WOŁOWINA Z KOŚCIA 700 kg, 16. ANTRYKOT 200 kg, 17. KOŚCI 300 kg, 18. BOCZEK WĘDZONY, parzony 100 kg. 19. SZYNKA WĘDZONA 200 kg. 20. OGONÓWKA 1000 kg. 21. KIEŁBASA BIAŁA, parzona 60 kg. 22. KIEŁBASA ŚLĄSKA 100 kg, 23. PARÓWKI ŚLĄSKIE 60 kg, 24. SMALEC DOMOWY ze skwarkami 400 kg; PAKIET nr 2, Drób (L.p. / asortyment / Ilość / J.m.): 1. KURCZAKI ŚWIEŻE 1500 kg, 2. WĄTRÓBKA DROBIOWA 300 kg; PAKIET nr 3, Konserwy różne (L.p. / asortyment / Ilość / J.m.): 1. PASZTET Z DROBIU 160g - 2200 szt., 2. KONSERWA MIĘSNA 110g - 2200 szt., 3. PAPRYKARZ RYBNY 300g - 1700 szt., 4. KONSERWA RYBNA 170g - 1300 szt. 2) Zamawiający zastrzega prawo opcji (z którego może ale nie musi skorzystać), polegające na zwiększeniu do 20% zakładanej ilości zamawianych artykułów w każdej z pozycji asortymentowych wskazanych w formularzach cenowych (po cenach jednostkowych określonych w tych formularzach, zgodnie z ofertą wykonawcy). Wykonawca nie będzie dochodził od Zamawiającego żadnych roszczeń w przypadku nieskorzystania z prawa opcji lub wykorzystania w niepełnym zakresie. 3) Z uwagi na faktyczne zapotrzebowanie Zamawiającego, które będzie wynikać z jego bieżącej działalności, Zamawiający zastrzega prawo zmniejszenia zakładanej ilości zamawianych artykułów do 20% w stosunku do całego zamówienia. Wykonawca nie będzie dochodził od Zamawiającego żadnych roszczeń w przypadku opisanym powyżej. 4) Wykonawca gwarantuje dostarczenie świeżych artykułów żywnościowych, jakościowo dobrych, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia, w opakowaniach zapewniających bezpieczny transport oraz magazynowanie. 5) Wykonawca dostarcza zamówiony asortyment na własny koszt oraz ryzyko, środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułów żywnościowych. 6) Wykonawca dostarcza towar niezwłocznie, najdalej w ciągu dwóch dni roboczych od dnia złożenia dyspozycji przez Zamawiającego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W prowadzonym postępowaniu Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin rozpatrzenia reklamacji
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.szpitalpsychiatryczny.pl/przetargi.php
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH dla CRR KRUS GRANIT w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2016-07-27 - DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN, DROBIU ORAZ KONSERW
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej w Chocianowie
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-07-01 - Sukcesywna dostawa produktów spożywczych z podziałem na zadania: Zadanie nr 1 Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego, Zadanie nr 2 Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, Zadanie nr 3 Sukcesywna dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na zadania - liczba zadań 10
Dodano: 2016-06-10 - Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy świeżego mięsa i wędlin opisanych w SIWZ, do jednostek Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o. transportem Wykonawcy lub na jego koszt.
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (wędliny), Nr zamówienia publicznego:ZP/8/2016.
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. (mięso).
Dodano: 2016-06-01 - BZP.3810.46.2016.KB
Dodano: 2016-05-20