Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Grębkowie na rok szkolny 2020/2021” 

Gmina Grębków ogłasza przetarg

  • Adres: 07-110 Grębków, ul. Wspólna
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 257 930 040 , fax. 257 930 049
  • Data zamieszczenia: 2020-08-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Grębków
    ul. Wspólna 5
    07-110 Grębków, woj. mazowieckie
    tel. 257 930 040, fax. 257 930 049
    REGON: 71158210900000

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Grębkowie na rok szkolny 2020/2021” 
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Grębkowie na rok szkolny 2020/2021” zgodnie z szacunkową ilością zamówienia od września 2019 do 31 lipca 2020 r. 1. Przedmiot zamówienia musi spełniać wszelkie wymagania dotyczące produktów żywnościowych określone w obowiązujących przepisach, a w szczególności: a) ustawy z 25 sierpnia 2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 ze zm.) oraz aktów wykonawczych do niej, b) ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych (Dz.U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 ze zm.) oraz aktów wykonawczych do niej. 3. Realizacja przedmiotu zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie (codziennie), przez cały okres trwania umowy na podstawie składanych przez kierownika Bloku Żywienia zamówień ilościowo – asortymentowych zgłaszanych telefonicznie lub pisemnie, w dni robocze. 4. Zakres i ilości podanych artykułów spożywczych jest szacunkowa i może ulec zmianie. Dotyczy to zmniejszenia lub zwiększenia ilości i asortymentu zamawianego towaru. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego z tytułu zmniejszenia zakresu dostawy. 5. Dostawa produktów żywnościowych odbywać się będzie w dni robocze od poniedziałku do piątku, w godzinach od 5:50 do 6:00, z wyłączeniem ferii zimowych, przerw świątecznych oraz innych dni, w których stołówka nie podaje posiłków o czym Zamawiający poinformuje wcześniej Wykonawcę. 6. Zamówienia na produkty żywnościowe Zamawiający dokonywać będzie z wyprzedzeniem co najmniej jednego dnia roboczego w godzinach 8:00 – 11:00, a na towary trudno dostępne z tygodniowym wyprzedzeniem. 
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach