Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Kształcenia i Wychowania w Koczale.

Zespół Kształcenia i Wychowania ogłasza przetarg

  • Adres: 77-327 Koczała, ul. Szkolna 16
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 059 8574275 , fax. 059 8574275
  • Data zamieszczenia: 2010-11-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Kształcenia i Wychowania
    ul. Szkolna 16 16
    77-327 Koczała, woj. pomorskie
    tel. 059 8574275, fax. 059 8574275
    REGON: 77127033700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Kształcenia i Wychowania w Koczale.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Kształcenia i Wychowania w Koczale. Nazwy własne podane w formularzach cenowych, które stanowią załączniki do siwz są przykładowe, należy rozumieć jako typu. Wykonawca może zaproponować produkty o innej nazwie, jednak muszą one spełniać wymogi tej samej lub wyższej jakości. Szczegółowy przedmiot zamówienia określa Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia wraz z załącznikami. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na pakiety jak niżej Mięso i wyroby wędliniarskie Produkty mleczarskie Ryby i mrożonki Różne produkty spożywcze Jaja kurze Warzywa, owoce, ziemniaki Mięso drobiowe świeże Dostawa artykułów żywnościowych musi odbywać się środkami transportu spełniającymi warunki do przewozu zgodnie z wymaganiami SANEPIDU i składowane w miejscu wskazanym przez zamawiającego zgodnie z zapotrzebowaniem zgłoszonym telefonicznie przez zamawiającego z wyprzedzeniem na co najmniej dwóch dni roboczych . Wykonawca ponosi odpowiedzialność za ilości i jakość dostarczanej żywności . Dostarczone produkty winny być wydane w nieuszkodzonych opakowaniach i aktualna datą ważności do spożycia. Dostawy artykułów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej) dotyczy głównie: - świadectwa jakości przy dostawach mięsa, przetworów mięsnych, mleka i przetworów mlecznych, miodu, ryb, oraz przy dostawie jaj - aktualne zaświadczenie z Powiatowego Inspektoratu Weterynarii o podleganiu kontroli. Wykonawca zobowiązany jest do udzielenia gwarancji na dostarczoną żywność. Okres gwarancji upływa wraz z końcem okresu przydatności do spożycia. Wynagrodzenie wykonawcy ma charakter ryczałtowo- ilościowy i jest obliczane na podstawie ryczałtowych cen jednostkowych ( ofertowych) oraz ilości dostarczanej żywności. Zamawiający zastrzega sobie możliwość odstąpienia od części zamówienia w zależności od ilości dożywianych dzieci lub zmiany dotacji finansowej na dożywianie oraz zwiększenia zamówienia w przypadku zwiększenia ilości osób dożywianych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 030000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: ww.bip.koczala.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach