Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Tarnowie

Gmina Miasta Tarnowa - Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 33-100 Tarnów, Romanowicza
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 146263384 , fax. 146263384 wew. 10
  • Data zamieszczenia: 2024-02-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasta Tarnowa - Specjalny Ośrodek Szkolno -Wychowawczy
    Romanowicza
    33-100 Tarnów, woj. małopolskie
    tel. 146263384, fax. 146263384 wew. 10
    REGON: 005707939
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Tarnowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Warzywa i owoce - produkty świeże, dojrzałe, czyste, nieuszkodzone, oraz warzywa i owoce głęboko mrożone wopakowaniach, nie rozmrożone. Bez oznak pleśni, zepsucia i zanieczyszczeń. Zachowane odpowiednie warunki transportu.Mleko i produkty mleczarskie- wyroby świeże o odpowiednim smaku i zapachu. Opakowania czyste nieuszkodzone.Zachowana wymagana gramatura, terminy ważności i odpowiednie warunki transportu.Mięsa i wędliny - produkty o odpowiednim zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenieniamięsa. Zachowane odpowiednie warunki transportu, dostarczane w czystych zamkniętych pojemnikach. Mięso surowe niemoże być przewożone razem z wędlinami. Wędliny muszą zawierać min. 60% mięsa, powinny zawierać jak najmniej soli,tłuszczy oraz konserwantówDrób i podroby- produkty o odpowiednim zapachu mięsa świeżego, bez zanieczyszczeń, nalotu pleśni i zazielenienia mięsa.Zachowane odpowiednie warunki transportu.Jaja świeże- klasa wagowa L, czyste, nieuszkodzone.Pieczywo świeże - wyroby o odpowiedniej barwie charakterystycznej dla upieczonego pieczywa, kształcie, smaku iwymaganej gramaturze. Zachowane odpowiednie warunki transportu.Artykuły ogólnospożywcze - produkty suche, niezawilgocone, bez obecności szkodników/ chrząszcze, larwy motyli/,opakowania nieuszkodzone bez oznak bombażu. Termin ważności minimum 2 miesiące. Zachowane odpowiednie warunkitransportuRyby, produkty rybne - wyroby o odpowiednim terminie ważności, w odpowiednich opakowaniach, o odpowiednim smaku izapachu. Wyroby mrożone nie rozmrożone.Produkty głęboko mrożone (wyroby garmażeryjne) - wyroby mrożone w odpowiednich opakowaniach, nierozmrożone.Zachowane odpowiednie warunki transportu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03220000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach