Ochotnicze Hufce Pracy Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda w Szczecinie ogłasza przetarg
- Adres: 70-206 Szczecin, ul. Dworcowa 19
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 8126946 , fax. 091 8127981 w. 36
- Data zamieszczenia: 2011-03-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda w Szczecinie
ul. Dworcowa 19 19
70-206 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 8126946, fax. 091 8127981 w. 36
REGON: 00103703400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zachodniopomorska.ohp.pl i/lub www.zachodniopomorska-bip.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa nie posiadająca osobowości prawnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Łobzie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Łobzie, ul.Krótka 2, następujących artykułów żywnościowych podzielonych na następujące zadania częściowe (pakiety): A. Zadanie nr 1 (pakiet nr 1) Dostawa różnych produktów spożywczych /CPV 15800000-6/ RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym - załącznik nr 1A do SIWZ B. Zadanie nr 2 (pakiet nr 2) Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów /CPV 15300000-1/ RÓŻNE WARZYWA I OWOCE Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym - załącznik nr 1B do SIWZ. 2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony został w Dziele II w SIWZ.. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zachodniopomorska.ohp.pl i/lub www.zachodniopomorska-bip.ohp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie, Punktu Przygotowania Posiłków w Bobolinie, ul. Nadmorska 4
Dodano: 2016-07-25 - Dostawa koncentratów przypraw ziołowych oraz soli spożywczej kamiennej
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa cukru białego kat. 2 KN
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa produktów spożywczych do 109 Szpitala Wojskowego z Przychodnią SP ZOZ w Szczecinie
Dodano: 2016-03-25 - Dostawa artykułów spożywczych sypkich przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2016-03-01 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MASOWYCH RÓŻNYCH, PIECZYWA ORAZ MROŻONEK DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-02-10 - Dostawy artykułów spożywczych do Uniwersytetu Szczecińskiego
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa artykułów spożywczych konserwowych i pasteryzowanych.
Dodano: 2016-01-19 - dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2016 - postępowanie III
Dodano: 2015-12-28